středa 10. února 2016

Panvica na volske oka indukcia

Panvica na volské oká 7s GRANDE. Sedem sekcií - každá s iným výrazom tváre. S minimálnou potrebou tuku. Ozvláštni vaše raňajky a poteší deti.


Určené pre elektrické a plynové sporáky, vhodné do umývačky riadu.

Môžete smažiť úplne bez tuku. Banquet panvica na palacinky je vhodná na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Je ideálna na prípravu palaciniek aj vaječných omeliet a vďaka nepriľnavej úprave nemusíte drhnúť prilepené cesto. Pomocou nich sa dajú vykúzliť skutočne rôznorodé jedlá. Podľa toho si vyberáme aj typ panvice.


Zvlášť špeciálne sú panvice na palacinky so zníženými okrajmi, panvice na volské oká či grilovacie panvice. Wok je výborný na zdravú alternatívu varenia.

Na menšom množstve tuku dokážete pripraviť väčšie množstvo jedla. Odolná do 230°C, umývateľná v umývačke, Recepty vrátane bezlepkového. Volská oka nebo lívanečky připravíte klasicky i na minimálním množství tuku. Je určená na prípravu volského oka , zemiakových placiek, lievancov atď.


Rukojeť díky materiálu i tvaru skvěle padne do ruky, je opatřena očkem pro možnost zavěšení. Ani při přehřátí nevylučuje žádné toxické výpary, je šetrná k životnímu prostředí a především ke zdravému vaření. Kvalitná liatinová panvica so smaltovaným povrchom s použitím minimálneho množstva oleja, či tuku. Použitie na tepelné zdroje: Plyn, Elektrina, Sklokeramika, Indukcia. EUR AMT Gastroguss indukčná titánová panvica na lievance oká ø 26cm.


Prezri si u nás panvica na volske oka a porovnaj ceny v 10. Je vhodná na všetky typy varných plôch vrátane indukcie. Vám rýchle a diétne vyprážanie.


Vhodne na indukciu aj do umyvačky riadu. Väčšina predajní OTVORENÁ. Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch.

Vzhľadom na to, že je na trhu veľa typov panvíc, snažte sa ju vyberať vždy s ohľadom na účel a spôsob použitia v kuchyni. Volské oká alebo lievančeky pripravíte klasicky i na minimálnom množstve tuku. Rukoväť vďaka materiálu a tvaru skvele padne do ruky, je vybavená očkom na zavesenie.


Materiál: hliník s keramickým povrchom. Tým dosiahnete vysoké úspory energie. Ak sa k tomu pridá ešte aj výber vhodného materiálu, povrchovej úpravy alebo vhodnosť použitia na váš typ dosky (elektrika, plyn, indukcia ), bude náročnejšie sa rozhodnúť. Mala ju roky aj moja ročná babka, hádam ešte z druhej svetovej a poviem vám, tie lievance boli výborné a vysoké, lebo sa nerozliali na placku ako tie, čo robila na panvici. Aby sa zamedzilo pripaľovaniu, je panva na lievance opatrená antiadhéznym povlakom.


Využívať ju môžete na plynovom, elektrickom a sklokeramickom sporáku. Je určená pre prípravu sladkých i slaných vaječných placiek s minimálnou potrebou tuku. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Preto im TESCOMA venuje mimoriadnu pozornosť a ponúka v tomto odvetví všetko, čo si len dokážete predstaviť – ľahké wok panvice aj masívne grilovacie panvice na steaky. Z prvotriednych materiálov, s vysoko kvalitnými povrchmi – hladkými, „kamennými“ aj vrúbkovanými.


Na každú z nich má samozrejme tiež pokrievky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения