středa 24. února 2016

Papírové krabice na víno

Praktické papírové tašky na víno pro rozdávání vašim zákazníkům. V nabídce máme různé krabice na víno , tašky na pivo i krabice na pivo. Velké množstevní slevy, snadná ON-LINE kalkulace, rychlý potisk tašek.


Papírové a kartonové dárkové krabice na víno. Nabídka různých konstrukcí krabic, krabice na jednu nebo dvě lahve, papírová taška na víno. V naší nabídce naleznete rozdělení krabic také dle doporučeného využití, jedná se např.


Podívejte se na naši nabídku papírových tašek na víno , elegantních krabic s průhledným víkem a fóliových sáčků na lahve. Dárkové krabice na nebo lahve dobrého vína. Všechny mají ucho pro snadné přenášení a na čelní straně hezky zpracovaný výsek, přes který jde vidět na etiketu vína. Vejde se do dárkové krabice vaše víno ? Luxusní krabice na víno za skvělé ceny od Paketo.


Papírové krabice na víno

Jednoduché i elegantní a samozřejmě bezpečné obaly na víno s množstevní slevou až. Téměř všechny typy krabic na víno držíme trvale skladem. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem.


Rozdělení podle typu kartonové krabice. Kartonové krabice se dají rozdělovat podle základních definic. Obaly díky úchytnému mechanizmu usnadňují přenos a manipulaci.


Pokud potřebujete jednoduché obaly na víno , pak využijte krabice s uchem ve variantě pro jednu, dvě nebo tři lahve. Výroba dárkových přepravních krabic a tašek na víno s potiskem. Přepravní kartonové krabice nebo dárkové papírové tašky na víno s potiskem dobře poslouží k předání dárku (jedné či více lahví vína nebo jiného alkoholu) obchodním partnerům či zaměstnancům. Ideální pro zasílání, doručování kurýry i přepravními společnostmí. Velmi odolné díky pětivrstvé vlnité lepence tlumící nárazy i otřesy.


Nestačia darčekové tašky na víno ? Niečo, čo bude vyzerať elegantne a bude dobre prezentovať vašu firmu? Krabice a obaly na víno - skvelé darčekové balenie. Vyrobíme vám darčekové krabice na víno s akýmkoľvek motívom, farebnou potlačou, rôznych druhov i veľkostí. Darujte láhev vína v kvalitním obalu a ušetřete tak obdarovaného strachu, že láhev rozbije. Nabízíme dárkové krabice na nebo lahve vína nebo levnější papírové tašky na víno.


Papírové krabice na víno

Pokud je posíláte poštou, zabalte je do přepravních obalů na víno. Barvy bílá, hnědá, zelená, modrá. Papierové krabice na víno nemusia byť len obyčajné hnedé a biele odnosky, v ktorých víno dostal už úplne každý z nás.


My ponúkame aj ďalšie zaujímavé farebné kombinácie, materiály a tvary. Navyše máte možnosť darovať víno v obale, ktorý po vybratí vína nevyhodíte, ale užijete si s ním ešte ďalšiu zábavu. Vážení zákazníci, z áleží nám na bezpečnosti příjemců zásilek a kurýrů, z tohoto důvodu rušíme hotovostí dobírky, od zítřejšího dne. Akceptována bude pouze platba přes terminál platební kartou, nejlépe bez dobírky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Papírové krabice na víno

Běžné i luxusní krabice na víno Oblečte láhev podle příležitosti Nekupujte a už vůbec nedarujte víno v pytli! Dárková krabice má styl a skvěle spojí dárkové kvalitní pití s vaší značkou. Zatímco neformální milá pozornost uspěje i v. Vyberte si obal na víno přesně podle svých představ.


V RAJA eshopu naleznete nejen standardní kartonové krabice či malé krabičky, které jsou vyrobeny z pevné vlnité lepenky excelentní kvality a chrání tak účinně přepravovaný obsah před poškozením, ale také další papírové obaly a kartonáž ve speciálních formátech, které minimalizují čas potřebný na jejich složení či zalepení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения