středa 3. února 2016

Zátky do jeklů

Skupina 5Žebrované zátky do jeklů obdélníkového profilu vyráběné z černého Ld-Pe. Použití pro stoly, židle a kovový nábytek. S okrajem překrývajícím jednu stranu jeklu.


Máme rozsáhlý sortiment v kategorii zátky do jeklů a trubek. Na našich stránkách si jistě vyberete, ale jestliže je třeba poradit, kontaktujte nás. Tělo zátky je z černého polyamidu PA- kluzná plocha z tmavě. Vybírejte z nabídky zátek do jeklů a trubek. Tyto plastové záklopky nabízíme v čtvercovém, kulatém i obdelníkovém tvaru.


V našem eshopu zaslepky. Tady máme velké množství výrobků z kategorie obdelníkové zátky do jeklů. Vše, co použijete pro váš projekt, najdete určitě u nás.


Vícecestné spojky pro čtvercové a kruhové profily, spojky profilů. Záslepky plastové do profilů. Lamelové zátky do jeklů pro stoly, židle, regály apod. Skladem – dodání do hodin.


Zátka do jeklu čtvercová černá (plastová zátka), velikostí v. Realizujeme prodej plastových záslepek do jeklu on-line. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zátky a plastové součástky. Využijte našich zkušeností, prodávané materiály rovněž montujeme a proto si důkladně hlídáme naše dodavatele abychom i Vám mohli nabídnout produkty v nejvyšší kvalitě! Krytka na plotový sloupek, plastová záslepka na sloupek plotu . Kruhové základny s upevňovací konzolou ke kloubovým nožkám, plastové.


Kovové a plastové záslepky a čepičky ESAKO - prodej zboží. Potřebujete zaslepit kruhové, obdélníkové a čtvercové otvory, potom můžete použít záslepky pro trubky a jekly. Plastová záslepka průměr mm, černá. Ochranné plastové krytky a zátky jsou dostupné a účinné prvky pomocí kterých lze zamezit vniknutí nečistot například do závítů, nebo vnitřních prostor. Obrázek Krytky čel přírub s kolíky, LDPE, černé nebo modré.


Skupina 1Pružné zátky pro ochranu a utěsnění vnitřních závitů a děr při lakování. Odolávají teplotám do 250°C, krátkodobě do 315°C. Nejčastěji zakrývají konce jeklů nebo trubek. Vnbsp;našem sortimentu naleznete plastové záslepky průřezu čtvercového, obdélníkového a kruhového. Je jedno, jestli potřebujete plastový ochranný prvek z našeho normovaného programu, speciální díl nebo individuální řešení.


S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru! Servis a náhradní díly v e-shopu. Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny. Nejsou vhodné k utěsnění proti kapalinám.


Standardní provedení v bílé, šedé a černé barvě. Plochý tvar lícuje s hranou jeklu. Kluzná plocha je zkosena pod úhlem 10° a umožňuje tak kolmé zaříznutí profilu. Pro výběr zátky je rozhodující vnější rozměr (AxB) a tloušťka stěny jeklu (mezi E až F). Vyrábíme a dodáváme kupříkladu ochranné krytky a zátky na trubky.


Nabízíme maskovací krytky a zátky pro lakovny, které dosahují teplotní odolnosti až do výše 2°C. Fotografické nářadí za velkoobchodní ceny přímo od dovozce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения