středa 24. února 2016

G21 paradiso big plata

GParadiso Big je připraveno k okamžitému použití. Materiál je odolný a kvalitní, potraviny se k němu nepřilepí a po sušení plata hravě opláchnete. Ne, ani myčka jim neublíží, nemusíte se bát. Pro hrubou představu: kg masa nakrájeného na plátky zabere sušící plata , kg jablek zaplní všech šest plat. Sušení se provádí prostřednictvím procesu, který využívá vzduch k dehydrataci ovoce.


To si zanechává svoji chuť, texturu a vůni. Náhradní plata Gk sušičce Paradiso big set ks 550-5. Doprajte si to najlepšie usušené ovocie, ktorého sa nikdy nepresýtite! Sušička Paradiso BIG od značky Gponúka vysoký výkon aj spoľahlivý a perfektný výsledok.


Vďaka šikovnej sušiacej palete, ktorej pláty sú výškovo nastaviteľné, pojme veľké množstvo surovín, ktoré sa navyše neprilepia k povrchu. Balení obsahuje ks náhradních plat. Je velká nejen svým jménem, ale také výkonem, který ji se svými 5W řadí mezi špičku.


Sušička je velmi spolehlivá, a to díky použitým kvalitním materiálům a zpracování. Díky šikovné sušící paletě, jejíž patra jsou výškově nastavitelná, pojme velké množství surovin. Ty se navíc k povrchu nelepí. Přístroj disponuje tichým provozem a kvalitním provedením, nechybí mu nastavení teploty, časovač ani automatické vypnutí. Celkově má Big hodně laciné zpracování, působí dojmem, že se musí zanedlouho rozsypat.


Obecně i na českém trhu platí, že průměrně mají sušičky v základu 5-plat. V případě potřeby je ve většině případů možné plata přikoupit, takže jich můžete. Foods inside the dehydrator absorb the heat and release moisture in form of steam. Len s originálnou súpravou máte istotu, že platá presne sadnú do vašej sušičky.


Jen s originální sadou máte jistotu, že plata přesně sednou do vaší s. Existuje ještě silnější argument pro její koupi? Big je skutočne veľká nielen menom, ale aj schopnosťami a výkonom. W je v tejto cenovej kategórii vysoko nad priemerom. Vo výbave má sušiacich plat.


Sušenie sa vykonáva prostredníctvom procesu, ktorý využíva vzduch k dehydratácii ovocia. Snadná údržba kusů plat k sušičce. I po těch vašich večeřích, které díky ní opravdu nikdy nezvadnou. Suseni prodluzuje moznou dobu skladova.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své. Sušička ovocia GPARADISO BIG Sušička ovocia GPARADISO BIG sa používa na zníženie obsahu vody v potravinách rôzneho druhu, ako napríklad v ovocí, zelenine, bylinkách alebo hubách, aby sa tak predĺžila možná doba skladovania. Potraviny absorbujú teplo a následne uvoľňujú vlhkosť v podobe vodnej pary.


Sušenie je alternatívou iných druhov dlhodobej konzervácie. Spracovanie a použitie kvalitných a BPA FREE materiálov zase dodalo tejto sušičke toľko cenenú spoľahlivosť a pohodlie pri užívaní. Uživatelská hodnocení hovoří jasně.


SUŠIČKA OVOCE GPARADISO BIG , BLACK Kvalita, výkon, spolehlivost. Zpracování a použití kvalitních materiálů zase dodalo této sušičce tolik ceněnou spolehlivost a pohodlí při užívání. GJemné sito k sušičke Paradiso big set ks Náhradné plata Gk sušičke Paradiso big set ks.


Balenie obsahuje ks náhradných plát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения