pondělí 29. února 2016

Paletové regály proman

Kvalitní paletov é regály na míru! Osvědčená kvalita od Jungheinrich. Poradenství, návrh a realizace při výběru paletov ých regálů. Vyberte si řešení na míriu. Prvotřídní zákaznický servis.


Užívejte výhod kompetence výrobce. Vozíky pro každé použití. Přímo ve Vaší blízkosti. Servis regálových zařízení. Vše na míru Vašim potřebám.


Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. PALETOVÉ REGÁLY PROMAN. Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu. Díky své velké variabilitě lze v regálech skladovat typizované palety EUR, ale také různé druhy atypických palet.


Systém paletových regálov je jednoduchá stavebnicová konštrukcia pre skladovanie paliet ponúkajúca vysokú variabilitu pre malé i veľké skladové priestory. Systém pojazdných regálov zaisťuje prístup ku každej palete jedinou pracovnou uličkou. Využitím pojazdných paletových regálov sa zvýši kapacita skladu až o 1 oproti klasickému riešeniu pri zachovaní prístupu ku každej palete. Systém pojízdných regálů zajišťuje přístup ke každé paletě jedinou pracovní uličkou.


Využitím pojízdných paletových regálů se zvýší kapacita skladu až o 1 oproti klasickému řešení při zachování přístupu ke každé paletě. Konstrukce regálů je určena jak pro instalaci do vnitřního prostředí budov, tak i do venkovního prostředí. Spádové paletové regály používáme tam, kde máme více palet jednoho sortimentu zboží. Jaké jsou nejvhodnější policové regály do vašeho skladu? Představují nejjednodušší řešení pro různé skladovací prostory.


Jejich výhodou je variabilita a schopnost snadno se přizpůsobit jakýmkoli prostorovým podmínkám. Nabízíme regály do skladů, archivů, dílen v provedení názorném. Pro různá zatížení jsou.


Paletov é regály Jungheinrich u nás! S máme viac paliet jedného sortimentu tovaru. Jak správně navrhnout konzolové regály pro optimální rozmístění. Jsou vhodné pro ukládání různých materiálů nejčastěji delších rozměrů, např.


Paletové regály proman

Výhodou systému je schopnost pojmout délky ukládaného materiálu, které není možné žádným způsobem umístit do. Největší množství aplikací tvoří paletové regály , policové, a pojízdné, které umožňují dokonalé využití skladovacích prostor. Nabídku doplňují ocelové plošiny. Novinkou je opravdu flexibilní systém s příznačným názvem - Proman. Všechny bazarové regály (policové, paletové a další) máme skladem a tak na jejich dodání nemusíte dlouho čekat.


Dle požadavků zajistíme přepravu vybraných regálů námi prověřenou společností ve vámi zvolený den i čas. Nejvyšší kvalita za rozumné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения