úterý 2. února 2016

Informační tabule výroba

Jsme mladý tým, který miluje procházky přírodou. A protože nám vadí nevzhledné dřevěné informační tabule , rozhodli jsme se vyrábět vlastní. Takové, které ji nehyzdí. Veškeré součásti informačních tabulí vyrábíme ručně, na malé vísce, v samém srdci Vysočiny.


Informační tabule výroba

Naučné stezky i jednotlivé informační tabule , cyklostezky, zábavné interaktivní prvky pro děti nebo třeba piknikové stoly pro celé rodiny. V naší nabídce najdete jednoduché směrové ukazatele, i nejnovější trendy v oblasti turistiky - elektronické QR kódy pro chytré mobilní telefony. To vše na vysoké odborné i. Vyrábíme informační tabule pro obce, turistické a naučné stezky i tabule pro reklamní účely.


Jsme schopni kompletně realizovat naučné stezky včetně herních prvků. Zajistíme grafický návrh, text, fotky i tisk tabule. Vyrobíme konstrukci infotabulí na míru dle Vašeho přání. Výroba informační vitríny ze dřeva probíhá výhradně z přírodních materiálů, proto jsou naše informační tabule (info tabule , vývěstní tabule ) vhodné do přírody.


Informační tabule výroba

Firemní štítky, reklamní tabule a informační tabule. Označení Vaší provozny je velmi důležité. Ze zákona musí být provozovna zvenčí trvale a viditelně označena obchodním jménem, u kterého může být také uveden název provozovny, jméno živnostníka a jeho identifikační číslo.


Info tabule a informační tabule dřevěné. Zdroj dat Správa železnic, státní organizace Aplikaci vyvíjí a technologie dodává CHAPS spol. Samozřejmostí je také výroba reklamních tabulí.


Dle vaší objednávky vyrobíme tabule na míru. Spolupracujeme s grafickým studiem, které zpracuje veškeré grafické podklady a zajistí tisk. Tabule vyrábíme z modřínového dřeva, které je ošetřené kvalitním nátěrem různých odstínů podle vašeho přání. Infotabule slouží k podávání základních informací.


Většinou se jedná o název objektu, před kterým se tabule nachází. A ikdyž jsou informace na tabulích poměrně „stabilní“, vždy náš systém nabízí vyměnitelnost. Tabulky a tabule pro informační značení pro každodenní použití, v provedení samolepící fólie, plastová tabulka s možností připevnění na zeď či dveře. Informační značení na prosklené dveře, restaurace a hotely, firmy, domácnosti.


Informační tabule výroba

Vyrábíme plastové informační tabule , cedule a panely. Informační tabule a cedule 3D tabule a cedule, tisk a potisk plexisklových tabulí a cedulí. Tyto nosiče jsou vhodné především k upevnění na pevný podkla jako jsou stěny budov, zdi a ploty, využití nacházejí i ve výstavních expozicích 3D tabule a cedule, někdy. Pochlubte se tím, co je u Vás zajímavé.


Dejte vědět každému, kdo k Vám zavítá, co je u Vás krásného a zajímavého. Ať už je to kousek z historie, památky, něco o současnosti či mapa okolí, to vše se vejde na naše informační tabule. Informační vitríny se vyrábí v provedení jednostranném určeném pro montáž na zeď, nebo jednostranném i oboustranném určeném pro montáž na podstavnou nohu. Díky našim směrovým tabulím Vás zákazníci najdou bez bloudění.


Neztrácejte zákazníky proto, že není jednoduché se k Vám dostat. Směrové tabule navrhneme, vyrobíme, provozujeme. Nabízíme reklamní cedule a tabule ve variantách, které se liší použitým podkladovým materiálem a povrchovou úpravou. Ve všch případech je tisk realizovaný ve vysoké kvalitě 7DPI a volitelně opatřen ochrannou vrstvou laminace v lesku nebo matu.


Rádi se staneme Vašimi výrobci a dodavateli smaltovaných cedulí i tabulí, vyrobíme Vám znaky, piktogramy, bezpečnostní tabulky, uliční štíty, domovní čísla, informační i reklamní tabule. Vytvoříme vlastní grafiku, vytiskneme propagační materiály, zajistíme reklamu i velkoplošným tiskem. Luminiscenční svítidla a svítící obrazy.


Informační tabule výroba

Bezpečnostní výrobky pro firmy a kanceláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения