úterý 2. února 2016

Celoobličejová potápěčská maska

Je tak ideální pro začátky se šnorchlováním. Toto léto se mi dostala od kamaráda do ruky celoobličejová potápěčská maska Easybreath. Neexistuje lepší vzpomínka na prázdniny než natočené video. Celoobličejová potápěčská maska s kamerou. Držák tvoří příslušenství k masce, proto ho můžete.


Díky velké těsnící linii kolem celého obličeje poskytuje dýchací maska mnohem vyšší stupeň ochrany než polomaska. Tato maska je něco jiného než náš ve 3D tisknutý respirátor. Poskytuje ochranu ještě na vyšší úrovni, protože je celoobličejová.


Jen filtr uvnitř je stejný jako u dříve představeného respirátoru,” sdělila Novinkám kancléřka ČVUT Lucie Orgoníková. Masky na šnorchlování i potápění na místě. Potápěčskou masku si u nás vybereš. Easybreath nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Tato celoobličejová šnorchlovací maska zakrývá celý obličej a zajišťuje panoramatické zorné pole do 1° a proudění vzduchu, díky kterému se maska nezamlžuje.


Revoluční maska na potápění umožňuje zcela nový zážitek u vody. To u běžných masek nikdy nebylo možné. Přes šnorchl se navíc nedostane voda, popruh je elastický a nastavitelný. Díky speciální konstrukci šnorchlu nehrozí zaplavení masky při přílišném ponoření.


Má zabudovaný šnorchl a krytku, která brání vniku vody. Maska je vhodná pro muže i ženy. Obsahuje nastavitelné gumové pásky, které netahají za vlasy. AGAMA nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy.


Součástí této masky je držák pro GoPro a ucpávky do uší! Poznávejte podmořský svět s touto maskou, která vám umožní dýchat zcela přirozeně. Díky panoramatickému vidění skrz široký nedělený zorník si užijete nerušené pozorování života pod vodou.


Proč potápěčská maska ? Pod pojmem „ potápěčská maska “ se skrývá prvek, který chrání oči potápěče před přímým kontaktem s vodou a také k vyrovnávání tlaku v hloubce pod vodou. Každá potápěčská maska se skládá ze skla v rámečku, lícnice a přezky a zakrývá jak oči, tak nos potápěče. Moderní celoobličejová silikonová maska Guardian od Ocean Technology Systems je perfektní pomůckou pro profesionální potápěče po celém světě.


Provedení masky je osvědčené desítkami let používání mnohými profesionálními týmy potápěčů po celém světě. Model Guardian je nejmodernější typ celoobličejové masky. Potapěčské vybavení, potápěčské potřeby, šnorchlovací masky, šnorchlovací sety, celoobličejové masky, paddelboardy a výbava na plavání.


Plavecké pomůcky pro děti. Jedná se o novou koncepci potápěčské sady, která zakrývá i ústa plavce. To je výhodné zejména pro děti, které neumějí ještě držet šnorchl pevně v ústech.


Veškeré informace o produktu. Velikost masky je uvedena v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения