pátek 26. února 2016

Skleničky na lihoviny

Vybertne si kvalitní skleničky na panáky. Z čirého bezolovnatého skla v hodného na mytí v myčkách. Lužické sklo LsG Czechia Nový Bor.


Základní surovina vyrobená v Novém Boru Crystalex. Vyberte si kvalitní štamprli na slivovici a jiné pálenky, která vylepší chuť vašeho oblíbeného alkoholu.

Ze skleniček na panáky z kvalitního skla se stane z běžného přípitku malá společenská událost. Ať už pijete vodku, gin, slivovici či jiné pálenky, bez klasických panákovek z prémiového skla se zkrátka neobejdete. Takové skleničky se dále rozlišují na vysoké a nízké, v závislosti na jejich posazení.


Vysoké jsou usazené na tenčí noze, nízké se řadí spíše do kategorie odlivek a jsou robustnější. Nízké baňaté odlivky na whisky jsou dnes považovány asi za ty nejlepší pro ochutnávání whisky. Whisky se nedoporučuje ve.


Pokud nevíte jakou skleničku si vybrat, my Vám rádi poradíme.

SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Nápojové sklo Granity je velice oblíbené, stohovatelné. Lze ji popsat jako zmenšenou sklenku na víno. Je vhodná nejen na sherry, ale i na další aperitivy z řad likérů a dezertních vín, včetně portského. Správná sklenka na whisky by měla být v hrdle zúžená, aby se její vůně více koncentrovala.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vysoká panákovka vyniká svojí jednoduchostí a při tom jemným zpracováním.


Mezi následujícími produkty můžete najít nejrůznější lihoviny s krabičkami a skleničkami. Skleničky na lihoviny Barline. Výjimkou nejsou ani dřevěné obaly lihovin popřípadě placatky nebo kolébky na lahev. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte z 1produktů v kategorii skleničky.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno, sklenice na vodu, sklenice na lihoviny , koktejlky i sklo na pivo. Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek Luigi Bormioli, Crystalex nebo Riedel. Nakupte za nejlepší ceny! Dnes objednáte, zítra máte doma. Víno Destiláty a Nápoje.


Prozkoumejte náš sortiment sklenic na koktejly a další speciální drinky. Speciální skleněné nádobí prodáváme po jednom nebo dvou kusech. Pokud ovšem pořádáte velkou party nebo grilovačku, máme pro vás některé sady po čtyřech nebo po šesti. Vyberte si skleničky na lihoviny nebo odlivky na whisky od českých a slovenských skláren Crystalex Bohemia Crystal, Rona, ale také luxusní sklenice Swarowski. Objednejte si nové sklo na Porcelánovém světě.


Nadčasový dekor Classic a populární tvar kalíšků na pálenku a lihoviny. Vyrobeno a dekorováno v České republice Nový Bor. Berevné (color) krystaly Swarovski. Dárkové balení se saténem. Křišťálové panáky ručně broušené.


Elegantní sklenice pro podávání bílých a červených vín, šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения