čtvrtek 18. února 2016

Komíny schiedel ceník

Schiedel je součástí skupiny Standard Industries. Jako evropská jednička nabízí vysoce energeticky efektivní komínové systémy a integrovaná řešení v oblasti spotřebičů na pevná paliva. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR. Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru.


SCHIEDEL KERAMICKÉ KOMÍNOVÉ SYSTÉMY. Komíny CZ-český výrobce komínů. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. V oblasti komínov a tepla pracujeme už rokov.


Naše práce nás zkrátka baví. Za tento čas sme získali prax, odbornosť a kvalitných dodávateľov predávaných produktov. Ponúkame široký sortiment nerezových komínov medzi nimi najkvalitnejšie trojvrstvové nerezové komíny na trhu. Murované komíny s kvalitnou izostatickou vložkou ktorá nikdy nepraskne. Níže naleznete ceníky komínových sestav, jednotlivých komponentů, a ostatního sortimentu.


Tyto komínové systémy jsou velmi kvalitní, stavba je poměrně finančně nenáročná, a to zvláště s důrazem na dlouhodobé hledisko. Orientační cenu komínové sestavy si můžete vytvořit v našem kalkulačním programu nebo nám pošlete poptávku. Spolehněte se, že pro Vás vypracujeme co nejvhodnější nabídku s individuálním přístupem.


Jste na správné adrese. Keramické komíny , nerezové komíny , nerezové vložky, komíny pro kondenzační kotle. Vážení zákazníci, v době od 10. Objednávky budeme samozřejmě i nadále přijímat, ale Vaše dotazy a objednávky přijaté v těchto dnech, budeme vyřizovatod od úterý 14. V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky.


Vítejte na stránkách společnosti EKO KOMÍNY s. Díky široké síti našich poboček po celé ČR jsme dispozici každému, kdo touží po komínu či komínovém systému té nejvyšší kvality. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba. Myslíme i na to, že řada lidí chce stavět svépomocí.


Vaš dotaz byl odeslán a bude co nejdříve zpracován. Obľúbené komíny pre rýchlu a jednoduchú montáž Vysoká kvalita a ročná zárukou. Třísložkové komíny - komínové systémy jsou určeny pro odvod spalin pro různé druhy paliv (dřevo tvrdé i měkké, uhlí, peletky, plyn, lto). Po celou dobu dodává komíny nejvyšší kvality a to nejen z precizní technické keramiky, ale také nerezové komínové systémy. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Vymazávání komínů je speciální technologie opravy a renovace starých jednovrstvých cihlových komínů. Stručně lze říci, že do spár vnitřních stěn komínového průduchu - komína je vtlačena speciální hmota Scancoat firmy SCANCORE, která zajistí zacelení spár tím se zpevní celý komínový průduch - svislá část komína. Ocelové komínové vložky a ocelové komínové systémy představují ideální řešení pro investory, kteří chtějí použít trvanlivý a univerzální komínový systém.


Ocelové komíny a vložky jsou vhodné jak pro kotle na tuhá paliva, tak i pro plynové a olejové kotle. Vhodný pro olejové a plynové spotřebiče. Vyniká vysokou stabilitou podstřešní i nadstřešní části komínu.


Průmyslové komíny Stavíme a vložkujeme průmyslové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения