pondělí 29. února 2016

Plastové přepravky bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů přepravky plastové. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Koupím tyto přepravky plastové a jakékoliv jiné, zeleninové, plné, děrované, plata, technické, nízké i vysoké. Prodávám na Bazoši ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Ostatní - Plastové palety bazar.


Stohovatelná zasouvací přepravka. Zámkové trvale připevněné víko. Možnost použítí bezpečnostních plomb. Určená na manuální i automatizovanou manipulaci. V prázdném stavu se přepravky do sebe zasunou.


Vnější rozměry:600x400x2nosnost 15kg po Kč (černé, nové, nepoužívané)400x300x1nosnost 7kg po Kč (nové, nepoužívané)400x300x2nosnost 5kg po KčPosílám Českou poštou za jejich minimální cenu. Mám aj prepravky iných rozmerov v menšom množstve. Iba osobný odber, neposielam. Vnější rozměry: 400x300x1nosnost 7kg po Kč (nové, nepoužívané)400x300x2nosnost 5kg po Kč600x400x2nosnost 15kg po Kč (nové, nepoužívané)Posílám Českou poštou za jejich minimální cenu. Menší je opravdu jen na dodělání, popř.


Prodám dvě starší přepravky na hlodavce. Větší přepravka - vana nepoškozená, je rozbité zavírání, já to vždy něčím zatížila aby to zvířátka neotevřely. Stroje - Plastove prepravky bazar. Tyto plastové přepravky odpovídají hygienickým požadavkům pro styk s potravinami.


Plastové přepravky bazar

Plastové přepravky jsou využitelné hlavně v potravinářského průmyslu (např. masném, pekárenském, zemědělském). Všechny plastové přepravky jsou jednoduše omyvatelné. V uvedeném e-shopu si opravdu vyberete. Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice.


Přepravky … nízké, vysoké, ale hlavně stohovací. Naše plastové výrobky jsou přizpůsobeny zvláštním požadavkům příslušných účelů použití. Na každý výrobek se používá správný typ materiálu s ohledem na teplotní stabilitu, nosnost, nárazuvzdornost, sjednocení čisticích systémů a mnoho dalších.


Naše skladovací a přepravní přepravky jsou mimoto vyladěny přesně na moderní přepravní metody: Při. Plastové bedny na maso a mastné výrobky či drůbež patří neodmyslitelně ke. Plné plastové Euro přepravky. Odolají silnému nárazu a drží stalý tvar (odolné proti zkourcení).


Ideální pro skladování, manipulaci a převážení drobného kusového zboží, nebo pro stěhovací firmy. Různé barvy (červená, zelená, modrá, šedá, béžová atd.). Nabízíme plastové EURO přepravky , přepravky s ESD pro skladování a převoz citlivých elektronických součástek, přepravky pro skladování a přepravu potravin, plastové zásobníky a přepravky RL-KLT pro provozy s dopravníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения