pátek 19. února 2016

Pískování zubů ceník

Pískování zubů - AirFlow. Princip pískování je založen na jemném otryskávání povrchu zubů proudem tlakové vody se směsí. Profesionální čištění zubů. Spolupráce rodičů s lékařem při přivykání dítěte na prostředí zubní ordinace je základem úspěchu preventivních opatření i samotného ošetření zubů Vašich dětí.


Fluoridace - zvýšení ochrany zubní skloviny proti zubnímu kazu V ceně.

Pokud sdílíte podobný úhel pohledu na péči o své zuby, jsme tu právě pro Vás. AIR-FLOW, přičemž dochází k mísení vody, vzduchu a bicarbonátu. Tato směs dopadá pod tlakem na povrch zubů a tím z nich odstraňuje pigmenty. Pigmenty ulpívají na povrch zubů s kávy, čaje, potravy, tabáku a vytvářejí nevzhledné tmavé skvrny na zubech. V praxi jsou ceny variabilní, záleží především na povrchu a manipulova- telnosti zakázky.


Není to dvakrát příjemné, ale nic strašného to taky není… Nijak zvlášť to zuby nevybělí, tedy pokud nejsou nějak extrémně znečištěné (káva, čaj, kouření), ale spíše jaksi očistí.

U malých součástí se cena vypočítá za ks. Airflow – pískování zubů (speciální odstranění pigmentů a zbytků bakterií) V ceně. Předcházení vzniku zubního kazu, zánětů dásní (gingivitis), a parodontitidě (parodontóze). Odstranění měkkých (plak) a tvrdých povlaků (kámen) pomocí ultrazvuku a ručních nástrojů (scalerů a kyret). Kč Odstranění pigmentací z povrchu zubů (způsobené kouřením, konzumací kávy, čaje atd.).


Depurace- profesionální leštění zubů. Pečetění zubů : 2Kč (zub) Prevence zubního kazu uzavřením jamek na kousacích. Kč (sleva -5Kč pro naše klienty) Kompletní dentální hygiena cca hod. Nosiče na bělení zubů - obě čelisti 20-Air flow ( pískování ) - jedna čelist 3-Instruktáž čištění zubů u dětí ve skupině - cena za 1os. V ordinacích můžete také zakoupit n. Nechceme jít cestou praxí bez investic, kde lékaři nahrazují kvalitu kvantitou a jsou nuceni používat nejlevnější nekvalitní materiály, které ve velkém množství a velmi často pořád dokola převrtávají a na práci mají jen zlomek potřebného času.


Seznamte se s ceníkem základních výkonů. Jestliže nejste pojištěn(a) nebo jste pojištěn(a) u zdravotní pojišťovny, se kterou nemáme uzavřenou smlouvu, ceny se mohou lišit. Panoramatický snímek zhotovujeme v rámci vstupního vyšetření, nebo v případě potřeby.


Jeho pořízení je zcela bezbolestné.

Díky digitalizaci přístrojů se výrazně snížila dávka rentgenového záření a při vyšetření navíc dostanete ochrannou zástěru – ozáření se tak nemusíte obávat. První přístroje byly velké a hlučné, při ošetření vznikal velký nepořádek a bylo možné je používat pouze supragingiválně. Bylo běžné, že si pacienti stěžovali na nepříjemnou chuť a hrubost dostupných prášků a nepohodlí při ošetření. Od té doby však došlo ve. Air – flow je možné provést v rámci jiného ošetření za příplatek 2Kč u dospělých, u dětí mladších let za příplatek 1Kč.


Nevzhledné skvrny na zubech způsobuje mimo jiné z velké části také kouření. Ceník zubařských prací. Slouží k terapeutickému odstranění zubního. Používáme nejmodernější vybavení a nejlepší možné materiály.


V naší zubní ordinaci v Ostravě poskytujeme bezbolestné, kvalitní a estetické ošetření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения