čtvrtek 4. února 2016

Bona čistič na dřevěné podlahy

Složení čističe, jež na podlahách nezanechává žádné stopy, chrání vaše investice do dřevěných podlah a zajistí, aby vaše podlahy vydržely po generace. BONA čistič na dřevěné podlahy. Přinášíme to nejlepší pro dřevěné podlahy. Snažíme se poskytovat řešení, která udrží podlahu v dokonalém stavu po celou dobu jejího používání. Pro podlahy mdlé, poškábané, vykazující známky opotřebení.


Výkonné čistící prostředky vyrobené na vodní bázi, určené k okamžitému použití. V případě použití jiného produktu nebude uznána reklamace za oprávněnou. Dostupnost: ihned k odeslání : Skladem. Kč (za ks s DPH) Detail. Při pokládání nové podlahy je vhodné ji následně ošetřit lakem.


Koncentrovaný, lehce alkalický čistící přípravek, specifikovaný pro čištění lakovaných, olejovaných a v. Na podlahy a dřevěné povrchy. Veškeré prostředky pro péči a dokonalou čistotu podlah najdete právě v této kategorii. Obzvláště parkety či dřevěné podlahy potřebují speciální údržbu, aby vydržely dlouho krásné. Ať už máte doma právě tento typ podlahy nebo linoleum či dlažbu, vyberte si ten pravý čistič pro.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je připraven k okamžitému použití, jednoduše jej nastříkáte. Nevyžaduje míchání nebo ředění.


Na rozdíl od univerzálních a víceúčelových čističů a olejových mýdel rychle čistí skvrny a rozlitiny, aniž by docházelo k poškození krásy povrchové úpravy podlahy nebo zanechání jakýchkoliv zbytků špíny. Barvy, laky na dřevo Bona. Bona Decking oil neutrální 5l.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Přirozený růst a struktura dřeva dodávají dřevěným podlahám jejich zvláštní ráz. Kategorie: Čištění podlah Bona. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu.


Výkonný čistící prostředek na vodní bázi. Rychle čistí skvrny všech druhů aniž by došlo k narušení povrchu podlahy. Neředí se a vyznačuje se velmi snadným použitím. Je pripravený na okamžité použitie, jednoducho ho nastriekate na podlahu a zotrite mopom.


Vďaka špeciálnemu zloženiu nevytvára. Stačí ho nanést rozprašovačem a setřít mopem. Bony je určen především pro lakované, olejované a voskované dřevěn é podlahy včetně korkových. Oleje na dřevěné podlahy.


Tmely na podlahy a parkety. S účinnou ochranou proti mo. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Čisticí prostředky na podlahy.


AlzaEco, SANYTOL, Pikatec a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения