pátek 19. února 2016

Bauknecht trouba

Drivers available same day. Fully Stocked Distribution Centre and Showroom - 1 Satisfaction Guarantee! Free Shipping Available. Design, kvalita, vášeň.


Bauknecht trouba

Efektivní systém rozvodu vzduchu, optimalizovaný koncept vnitřního prostoru a uživatelsky neobvykle příjemný displej vám umožní zažít opravdovou radost z pečení i vaření. Pečení na více úrovních Koncept vnitřního prostoru s až úrovněmi nabízí možnost flexibilního použití pečících plechů, lze připravovat až pokrmy současně, aniž by docházelo ke směšování vůní a chutí. Bauknecht - inteligentní řešení pro pohodlný život.


Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem. Vnitřní část dvířek je tvořena celoskleněným povrchem SIMPLE CLEAN pro snadnější údržbu trouby. Trouba SteamPro disponuje třemi režimy vaření a pečení – první využívá horký vzduch, druhý páru a třetí jejich kombinaci. Vnitřní objem trouby je litrů, nabízí různých programů včetně rychlého předohřevu.


Bauknecht trouba

V kombinovaném režimu trou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Využijte značkový AP Servis – oficiálního partnera Whirlpool ČR.


Ivertní technologie Díky nové invertní technologii ještě nikdy nebyla příprava pokrmů tak snadná. Dobře si nevedla ani trouba Bosch. Naopak Whirlpool, Zanussi. Sháníte opravu pračky, myčky, lednice nebo varné desky, která už není v záruce?


Značkový AP Servis s týmem zkušených mechaniků je tu pro vás. Předností této automatické pračky je 10letá. Elektro - Trouba bauknecht bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Trouba s LED displejem pro volbu délky, spuštění a konece přípravy jídel. Vybavena zasouvacími knoflíky a tlačítky s přístupem ke všem nastavením.


Bauknecht trouba

Mikrovlnná trouba , která se může pochlubit funkcemi grilování, ohřívání, rozmrazování i vaření. Má intuitivní ovládání s využitím displeje, tlačítek a otočných prvků. Easy tronic elektronické ovládání usnadňuje obsluhu. Díky funkci booster má trouba až třikrát rychlejší nahřívání a tím šetří čas i energii.


This video is unavailable. Perfektní design mikrovlnné trouby doplňuje zrcadlové sklo dveří. Trouba patří mezi nepostradatelný kuchyňský elektrospotřebič, který vám pomůže vykouzlit nezapomenutelnou křehkou pečeni, vynikající nadýchané moučníky, jedinečné cukroví nebo třeba křupavou grilovanou zeleninu. Jednoduše spousty dobrot, kterými potěšíte svoji rodinu a oslníte návštěvy.


Jejímu výběru se proto vyplatí věnovat. Pokud si s ním nevíte rady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения