středa 25. ledna 2017

Kleste na patentky bazar

Ruční lis je určen na plastové patentky velikosti 1 a 2 které se nejčastěji používají na dětské oblečení. Dům a zahrada - Lisovací kleště bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Použít lze tyto kleště pouze na zamačkávací patentky , nikoliv na našívací - ty je potřeba klasicky k textilu přišít. Popis: Prodám kleště na plastové KAM patentky (původně koupené na webu Sijemedetem) spolu s patentky (dle vyobrazení, nepočítáno, ale více jak 1ks). Případně na dětském body či tričku - když upadne dám opět kovový, ale kdybych pořídila kleště na umělé patentky , tak abych je mohla využít i poté, co budu mít plenky našité.


Všude se píše o několika vrstvách silné látky k přicvaknutí patentku, proto se tak hloupě doptávám. Kleště, nýty, druky, patentky. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Stroje - Kleste na bazar.


Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab, gyros.

Cena je jen za motor bez příslušenství! Motor je tichý a má sílu 25Nm, 40W, 230V Německý výrobce udává až 60KG včetně rožně a při dokonalém vyvážení. Na látku si přiložíme jednu dvojici, já si ji přidržím rukou. Některé látky můžete drukem lehce propíchnout, tak to udělejte, lépe se vám s tím bude manipulovat.


Viděla jsem, že u některých sad je přímo i takové propichovátko látky, vypadá jako šroubovák, ale na konci je úzký bodák, kterým se látka propíchne, pak se vloží ten druk a lépe to drží. Použití: V sadě je vše co potřebujete k jednoduché aplikaci druků na toaletní taštičky, kabelky, oblečení, doplňky a jiné. Označte místo, kde má druk být 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dětské KAM patentky , patenty můžete použit jako klasické zapínání u oblečení, na výrobu plenek ale také je můžete používat, jako ozdobu. Auto - Kleste na bazar.


Vyberajte z inzerátov. Maminky vědí, že Lis na plastové patentky 1mm stojí na eMiminu nejméně. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Zlevnili jsme (12) Krajky. Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků. Návod k použití v anglickém a německém jazyce. Lisy, pistony a kleště na druky(- z 32) Lisy a pistony jsou třeba při aplikaci nýtovacích stiskacích knoflíků, zapínacích knoflíků, kalhotových nýtů a dalších výrobků, které nelze jednoduše na látku přišít.


V nabídce máme stiskací knoflíky kohinoor, plastové patentky pro děti z kolekce Prym Love Color Snaps různých barev, tvarů a velikostí. Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné. Patentky i druky kulaté, hvězdičky, smajlíky. Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky.


Zvířata - Kleste na inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения