pátek 27. ledna 2017

Oprava praček praha 4 krč

Opravujeme pračky všech značek. Praha a okolí od 50kč. Možnost online objednání. Máte rozbitou pračku či jiný elektrický spotřebič. Máme bohaté zkušenosti se servisem bílé techniky a nabízíme příznivé ceny oprav, pračky, myčky, sušičky, trouby, varné desky, mikrovlnky.


Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Nabízíme byty na Praze - Krč.


Oddělení matrik a státního občanství. Naše služby poskytujeme přímo u zákazníka. Pračky opravujeme v Praze už let.


Chlazení, oprava chladniček, lednic a mrazáků všech značek v domácnostech i firmách. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost. Budějovická stopy nepořádku v podobě pohozených hadrů či nářadí.


SP KOLO je specializovaná prodejna jízdních kol na Praze 4. Cyklistice se věnujeme již více jak let. Zaměřujeme se zejména na značky Specialized a Haibike. Poskytujeme zároveň autorizovaný servis pro kola těchto značek a profesionální nastavení posezu RETÜL FIT. Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. Dbáme zejména na pečlivost a osobní přístup ke každému zákazníkovi.


Najdete nás kousek od Thomayerova nemocnice. SERVIS PRAČEK V PRAZE AEG, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, ZANUSSI. LAVAMAT, GORENJE, IGNIS. Veškerá občanská vybavenost. Sídlíme na Praze 1 u domu není problém zaparkovat.


V případě koupi nové pračky Vám poradíme vhodný model. Pakliže nebudeme moci Vaši pračku opravit, za náš čas neplatíte. Pracovní den předem odpoledne upřesňujeme rozmezí dvou hodin, kdy přijede technik a je třeba zůstat doma. Zajišťujeme pozáruční servis praček , myček, sušiček, spotřební elektroniky a dalších domácích elektrospotřebičů. Servis a oprava elektrospotřebičů.


UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje. Objednání opravy v menu. Rezidence Duhová se nachází v bezprostřední blízkosti kancelářského komplexu. Můžete tak své bydlení skloubit s pracovním trhem.


Je-li použito příliš mnoho pracího prostředku, bude zde příliš mnoho pěnové hmoty. Příliš mnoho pěnových roztoků zabrání tomu, aby pračka byla včas vypuštěna. Naší výhodou jsou kvalitní a odborné znalosti v oboru, nízká cena, rychlost a servis přímo u zákazníka v pohodlí domova. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností.


Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения