čtvrtek 12. ledna 2017

Šnorchlovací maska tribord

Easybreath nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. V Decathlonu chceme zpřístupnit šnorchlování co největšímu počtu lidí. Proto jsme vyvinuli inovativní šnorchlovací masku Easybreath, díky které se můžete pod. TRIBORD s držákem kamery 10.


To je důvo proč Tribord vynalezl masku Easybreath, první celoobličejovou masku na šnorchlování, masku pro dýchání pod vodou, dýchání tak snadné a přirozené, jako byste dýchali na zemi nosem a ústy. Díky své velikosti tato inovativní maska rovněž nabízí uživatelům nerušený 180° zorný úhel a zamlžení je zabráněno dvojitým systémem proudění vzduchu. Maska optimálně funguje ve vodě o teplotě °C, a to tak, že vzduch nejdříve proudí na zorník, než je vdechnut nosem či ústy. Vlhčí vzduch, který vydechujete, je odváděn přes silikon a plast, kudy proniká i čerstvý vzduch. Tak dochází k pravidelné výměně vzduchu.


Na stejném principu funguje odmlžování čelního skla automobilu. Zo značky Tribord sa vyvinula značka spoločnosti Decathlon Subea zameriavajúca sa na vodné športy (šnorchlovanie, potápanie, podmorský lov, zadržiavanie dychu). Postupne budú všetky označenia výrobkov zameraných na podvodné športy nahradené.


Pretože: SUBaquatic Experiences are Amazing! Viac informácií nájdete. Tato celoobličejová šnorchlovací maska zakrývá celý obličej a zajišťuje panoramatické zorné pole do 1° a proudění vzduchu, díky kterému se maska nezamlžuje. Potápěčskou masku si u nás vybereš. Masky na šnorchlování i potápění na místě.


Designed for snorkeling (from the age of 10). Breathing through the mouth feels unnatural, and the snorkel mouthpiece can be intrusive, uncomfortable and unhygienic. Decathlon’s snorkelling masks are a great way to dip your toes into the world of diving and snorkelling. This innovative mask provides a. Unlike regular swimming goggles, snorkel masks have a thicker, elasticated rubber band with a rear strap you can put on several places on the back of your hea creating a tight vacuum around your eyes and nose. POTÁPĚČSKÁ MASKA (nesprávně také potápěčské brýle) je součást.


POSEIDON BLACK LINE: Nová maska od severské legendární značky. Maska umožňuje jednoduché dýchání ústy i nosem, což je podle výrobce o dost. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. In order to eliminate COand fog the EasyBreath team designed a double airflow system using a set of valves and separate air channels.


Nabízíme dva typy setu na šnorchlování. Set složený z ploutví, masky a šnorchlu nebo set složený pouze masky a šnorchlu. Poznávejte podmořský svět s touto maskou, která vám umožní dýchat zcela přirozeně. Free delivery and returns on all eligible orders. Výhody výrobku:Zorné pole: Zorný úhel 180° a bezpečné, nerozbitné polykarbonátové sklo.


Nový typ šnorchlovací masky. Jedná se o nejnovější typ šnorchlovací masky na českém trhu. Celoobličejová maska AGAMA je určena pro šnorchlování na hladině. Všechny naše výrobky budou postupně přejmenovány. Protože: SUBaquatic Experiences are Amazing!


Více informací naleznete na. U všech našich výrobků určených pro potápění dojde postupně ke změně značky. Tribord Plongée nyní nese název Subea, což je značka Decathlonu, která se zaměřuje na podmořské sporty (šnorchlování, potápění s přístrojem i bez přístroje a podmořský rybolov). Název je zkratkou sloganu vyjadřujícího.


When you freedive, you need to equalize the pressure afterwards. However, with the Easybreath, this is not possible because you cannot get at your nose.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения