úterý 31. ledna 2017

Chyba na pračce f05

Následně, pokud není příčina opravena, objeví se chyba ještě před spuštěním pracího programu. Pokud se opět objevila chyba F , je třeba hledat snímač hladiny vody. Tlakový spínač v pračce Indesit je umístěn pod horním krytem pračky, lze jej snadno vyjmout, stačí odšroubovat dva šrouby na zadní straně pouzdra. Na boční stěně uvidíte kulatou část, ze které přicházejí dva dráty a jedna malá hadice. Vzhled kódu označuje problém vypouštění vody nebo poruchu čerpadla, která je odpovědná za vypouštění vody.


V podložkách Indesit na elektromechanickém řízení svítí následující indikátory, když dojde k chybě F : Super Wash. Během provozu slyšíte hlasitý hluk a havárii. Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto. Dobrý den, včera jsem si koupila novou pračku indesit IWSE 510c ECO a po spuštění zkušebního programu mi hlásila chybu F05. Porucha pračky indesit F05.


F– signál o poruše tlačítek. F– stroj upozorňuje, že topný článek není ponořen do vody. F– porucha topného tělesa. F– porucha elektronického ovládání. F– chyba v činnosti snímače hladiny vody.


F– při provozu odtokového čerpadla se vyskytly problémy. F– žiadny signál na motore. F– porucha teplotného senzora. F– porucha snímača hladiny vody. F– porucha odpadového.


E– systém zistil problémy pri obsluhe voliča (zariadenie na výber programov a cyklov). E– systém zistil chybu pri čítaní údajov z voliča. F– porucha odtoku vody. E– chyba konfigurácie práčky.


Je dosť ťažké zvládnuť túto úlohu sami, je lepšie obrátiť sa na pána. Chyba fje teda chybou súvisiacou s vypúšťacím systémom pračky Indesit vrátane čerpadla a tlakového spínača. Ak chyba fpretrváva, pokračujte ďalším krokom. Odpojte vypúšťaciu hadicu od sifónu a skontrolujte, či nie sú zablokované. Ak je hadica čistá, pokračujte ďalším krokom.


Tieto kroky je možné vynechať, ak po opätovnom zapnutí prístroja sa na displeji zobrazí chyba falebo f11. Zdravím, pračka v okamžiku kdy má začít máchat v rámci pracího programu začne na displeji blikat F05. Ručně zvolené máchání funguje. Elektro Bastlirna Forums-viewtopic- Pračka Indesit.


Prosím potřebovala bych poradit, mám pračku indesit a posledních pár praní mi naskakuje chyba Fnevíte co to znamená? V tomto případě hladinový senzor také selže. Problémy F- Fjsou výlučně softwareproblémy. Jejich hlavním důvodem je narušení integrity elektroinstalace. Zejména chyba F (Indesit) označuje porušení vnitřní paměti zařízení.


F– vykurovacie teleso nie je ponorené do vody. Závada elektroniky na pračce Indesit WISL105. This feature is not available right now. Please try again later.


Reset chyby a oprava motoru výměnou uhlíků svépomoci. Moderní pračky Whirlpool vám samy ohlásí, jakou chybou trpí prostřednictvím tzv. Stejně hlásí závady i modely Hotpoint a Indesit. Seznam chybových kódů praček Whirlpool.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения