úterý 31. ledna 2017

Parní mop 5v1 diskuze

Na trhu je k dostání i parní mop 5v1. Tyto čističe jsou vysoce variabilní, tudíž s nimi dokážete vyčistit téměř cokoliv. Parní mopy jsou ideální pro každodenní udržování čistých podlah, schodů, dlažby apod. Stejně jako parní vysavače po sobě nezanechává žádné stopy. Již nebudete potřebovat žádné chemikálie, s parním mopem 5všetrně vyčistíte.


Stále ale existují výjimky, na které se tento druh úklidu nehodí. Ahoj, já jsem měla parní mop od Neckermanna a nebyla jsem vůbec spokojená, takže jsem ho po měsíci vrátila. Měli jsme po x letech i když denně stírám podlahu zanesené spáry v chodbě a kuchyni, krásně to pustilo, můžu jen doporučit, ale mop bych asi nedoporučila, nějak nechápu jeho princip. Parní mop můžete s klidem používat na dlažbě či plovoucí podlaze.


Mop je jednoduchý na složení i ovládání. Tyč je kratší, ale mě nevadí, mám výšku 160cm a pro mě je akorát. Mohla by být teleskopická. Vytírá dobře, není možné vyčistit koberec.


V balení by mohl být náhradní mop. Nevýhodou je trochu větší hmotnost. Doba ohřátí vody se pohybuje v závislosti na konkrétním modelu parního čističe někde kolem 4–minut na litr vody. Už ze samotného názvu parního mopu je zřejmé, že přístroj dokáže věcí, resp. Mop obsahuje oddělitelný ruční parní čistič, čili se s ním dostanete i do nepřístupných prostor.


Je také důležité, aby váš parní mop byl dostatečně jednoduše ovladatelný a měl tak dobrou mobilitu. A mobilitu přístroje ovlivňuje hlavně jeho hmotnost. Pokud by se vám parní mop těžko používal, tak budete koncentrovat páru a vlhkost pouze na jednom místě poněkud déle a to nemusí být vhodné pro vaše podlahy.


Používá se bez jakéhokoliv mýdla nebo saponátu. Tam ale snižte intenzitu páry na minimum. S tímto mopem lze uklidit doslova každý koutek vašeho domu rychle a účinně. Mop obsahuje parní filtr , který přeměňuje vodu na horkou páru , která efektivně ničí bakterie a plísně.


Parní mop 5va princip: Princip parního mopu je založen na rychlé přeměně studené čisté vody na horkou páru, která je pod tlakem vytlačována z čističe. Horká pára a vysoce absorpční návlek z mikrovlákna čistí a dezinfikuje, špína a nečistoty mizí během pár sekund! Lze použít i na odstranění vodního kamene. Ruční čistič lze použít jako parní čistič na okna. Větší přístroje představují parní čističe na podlahy.


Kritéria výběru Plošný výkon. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor.


Revoluční systém SteaMitt umožňuje přichytit utěrku z mikrovlákna k parní rukavici úklid se tak stává výrazně rychlejší a efektivnější. Důmyslný systém využívá přeměnu vody na páru, která při pravidelném používání ničí bakterie a plísně. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma parní mop. Zkušenost s parním mopem? Prní mop obsahuje: trojúhelníkový nástavec na koberce, návlek z mikrovlákna, odměrka na vodu, čistící jehla, tryska, nylonový a drátěný kartáček, prodlužovací hadice, nástavec na prachovku, prachovka, nástavec na oblečení s návlekem a nástavec na okna s návlekem.


Co si promyslet, než koupíte parní mop s vysavačem. Nemám tedy tis na parní čistič, ale koukala jsem na Kärcher SC 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения