úterý 10. ledna 2017

Šňůrky na krk

Mezi nejpraktičtější se řadí především šňůrka na krk , visačka neboli klíčenka na krk a lanyardy, které slouží například jako přívěšek na klíče. Velmi oblíbená je taky výroba visaček na klíče na krk nebo šňůrky na mobil a klíče. PRAVDĚPODOBNĚ NEJLEPŠÍ CENA A DODACÍ TERMÍN V ČR.


Šňůrky na krk

Pošlete nám poptávku s požadovanou. Nabízíme sekci Šňůrky bez potisku, Šňůrky s potiskem a speciální šňůrky. Na šňůrku lze zavěsit libovolný ocelový nebo stříbrný přívěšek. Uzávěr šňůrky na krk je vyrábí buď z oceli nebo bižuterie.


Sekce šňůrky bez potisku je určena všem, kteří hledají tyto produkty pro. Slouží k zavěšení karet, klíčů, nebo mobilních telefonů na krk. Můžete vybírat z textilních, nebo saténovývh šňůrek na krk a klíčenek.


Šňůrky na krk

Lanyardy můžete objednávat ve zpracování z vysoce kvalitního pevného textilu nebo saténu, s karabinou, poutkem na mobilní. NOBYNET - kancelářské potřeby. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dodací lhůta standartně do týdnů, EXPRES ZA TÝDEN. Reklamní šňůrky - GLOBSYS s. Nabízíme je v našem portfoliu jako doplněk k identifikačním náramkům.


Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í Doporučené pořadí. Skladem (2) Tip Akce Sleva Novinka. Krk naleznete na National Pen. Specializujeme se na zakázkovou výrobu reklamních šňůrek, známých také jako klíčenky nebo lanayrdy.


Nabízíme šňůrky na krk různých typů a barev s vlastním potiskem, které mohou být doplněny o různé příslušenství - karabinka, očko, pouzdro a další. Osobní péče - šňůrky na krk : Šňůrka na krk s karabinkou, Subyard Fres. Na zakázku Vám vyrobíme lanyards šňůrky na krk , dle Vašeho přání. Lanyard – šňůra na krk , klíčenka nebo machršňůrka, takto lze nazvat velmi oblíbený reklamní předmět, který pro Vás vyrobíme na míru. Domácnost a bydlen í Výhodná nabídka.


Klasické hrnky, Skleněné hrnky, Hrnky s lžičkou, Šálek s podšálkem. Vyrábíme reklamní předměty na zakázku. Jedním z našich produktů jsou reklamní šňůrky na krk na zakázku. Nabízíme reklamní klíčenky na klíče se žetonem, přívěsky na klíče, přívěsky s ukazovátkem, svítící přívesky s LED svítilnou, přívěsky s otevírákem nebo i šňůrky na krk na mobil nebo klíče.


Šňůrky na krk

Vybírejte klíčenky a přívěsky u Printek Praha. Hotové šňůrky , šňůrky na zakázku, speciální šňůrky. Na stránku: Řadit dle: Saténová šňůrka na krk na zakázku. Využití najdou ve firemní komunikaci, nezbytné jsou pro pořadatele eventových akcí, seminářů, výstav a školení. Neobejdou se bez nich sportovní akce.


Když se řekne šňůrky na krk s potiskem, většina lidí má jasno. Jde zkrátka o šňůrku, která se připevní za hlavou a následně drží visačku. Může být v různých barvách, může obsahovat různý potisk, název eventu či logo společnosti, ale to je vše.


Ovšem jenom málokteré společnosti se to povede – přece jenom v aktuálním světě je plno konkurence, kterou je nutné porazit. Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Naleznete zde ks zboží. V současné době mimořádně oblíbené tkané šňůrky na krk s vetkávaným logem plní své účely využitím např.


ID kartu, na Skipas či jiné identifikační karty, průkazy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения