pátek 6. ledna 2017

Papírové prostírání do restaurace

Vyberte si z naší nabídky papírového prostírání , které je vyrobené z kvalitního otěruvzdorného papíru s damaškovým strukturovaným povrchem. Na výběr je z několika barev, lze tedy barevně sjednotit s ubrusem, svíčkami, kelímky a jinými dekoracemi. V duchu firemní identity. Cena za design je stanovena.


Vhodná na všechny druhy jídel, velmi pevná, bez problémů udrží i jídla s omáčkou. Internetové stránky zaměřené na GASTRO vybavení pro hotely, restaurace a gastronomický provoz. Hezky se obléct, objednat taxíka, jet přes celé město do drahé restaurace - typická představa dokonalého svátku zamilovaných.


V realitě se ale tento krásný večer promění ve spoustu stresu z nestíhání či neskutečné zimy. Klasické papírové ubrousky pro všechny příležitosti. Barové ubrousky pod nápoje, nebo deserty 25x25. Jídelní ubrousky 30x3 33x3 38xa 40x40. Vybírat můžete z více jak barev a spousty dekorů.


Celá krabice obsahuje balení. Můžete také představit speciální úpravy jídla, které podáváte, nebo další zajímavosti z vaší restaurace. Pro svatební hostiny je personalizované papírové prostírání naprosto ideální. Může vtipně pobavit, nést přání do společného života nebo vzkazy nejbližších svatebčanů.


Rádi Vám pomůžeme při výběru a hledání vhodné dekorace. Vaší restauraci slušet. Toto papírové prostírání má strukturovaný povrch s raženým damaškovým vzorem. Prostírání ) Hodnocení produktu:. Jedná se o velmi pevné otěruvzdorné prostírání v bílé barvě v menším balení.


Jistě oceníte naši kompletní nabídku papírových ubrusů, napronů a středových pásů. Tyto výrobky máme skladem v široké škále barev a rozměrů. Přihlaste se k odběru novinek.


Papírové ubrusy na roli do. U nás najdete velký výběr prostírání a podtácků, takže si můžete zvolit takové, jež budou nejlépe ladit s vaším stolním nádobím. Děti se budou spolu s rodiči k Vám do restaurace velmi rádi vracet. Ať už na oběd či večeři.


V neposlední řadě eliminujete pobíhání a vyvádění dětí a zpříjemníte jim čekání na jejich vybranou pochoutku. SHRNUTÍ: Spojte příjemné s užitečným. Pondělí - Pátek : - 1hod. Objednávky obdržené do 1hod. Přesto, že řada restaurací nyní využívá papírové prostírání , které snižuje náklady na pořízení a údržbu, v celé řadě restaurací se stále plátěné prostírání používá.


Magazín HotelyHotům nyní přináší pár návodů na složení plátěných i papírových ubrousků. Formát: Jedná se o individuální parametr, ale nejobvyklejší je formát A(tzn. 4x 2mm).


Při odlišném formátu je zapotřebí ořezu a cena roste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения