pondělí 30. ledna 2017

Šroubované policové regály

Policové regály šroubované. Regály , regálové systémy, Metalkas, s. V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek. Kovové šroubované regály s univerzálním využitím ve firmě či skladech. Součástí je šest výškově přestavitelných polic s nosností 2kg na polici s rovnoměrným zatížením, z nichž je každá zpevněna dvěmi podélnými výztuhami. Jedná se o policové regály šroubované, policové regály montované a policové regály montované s nosnými příčkami.


Pevné policové regály Šroubované policové regály pozinkované. Stojiny regálů jsou tvořeny systémovými děrovanými profily DEXION s rastrem 1mm, ke kterým jsou připevněny police z ocelového pozinkovaného plechu. Stojiny jsou rovněž vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu. Vysoká stabilita regálů je zajištěna.


Využívají se v průmyslu, skladech, výrobních provozech či garážích. Kovové regály s HDF deskou jsou nejprodávanější regály na českém trhu. Oproti regálům z jiných materiálů se mohou pyšnit vyšší nosností, stabilitou, odolností proti vlhku a snadnou údržbou. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům.


Tyto regály se také často používají i pro archivaci dokumentů v prostorech bez zvláštních nároků na design regálů. Pozinkované šroubované policové regály. Tyto šroubované kovové policové regály jsou vhodné do všech skladových prostor,archivů i do sklepů, garáže, dílen atp. Spojení polic se stojinami se provádí pomocí šroubů a matic.


Objevte naše kvalitní a levné policové regálové systémy vhodné do sklepa, kanceláře, zahrady, dílny nebo garáže. Kromě toho můžete kovové regály rozšiřovat dle Vaší potřeby. Měli byste se však ujistit, že. Ich obvyklé využitie je v skladoch, archívoch alebo menších dielňach.


Pred výberom zvážte nielen svoje požiadavky na rozmery regálu, ale aj možnosti. Nabízíme klasické šroubované regály nebo FIX, klasické zásuvné regály nebo CLIP, rozšíření policových regálů FIX a CLIP a policové regály CLIP na ukládací bedny. Kovové policové regály jsou vhodné do garáží, firem do skladu apod. Velkosériová kovovýroba na zakázku vč.


Zpracování plechů, trubek a profilů na CNC strojích, laserové řezání trubek a plechů, práškové lakování. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností.


Standardní policové regály se sice vyrábí v určitých modulových rozměrech, ale jejich kombinace umožní poskládat prakticky libovolnou regálovou sestavu. Nabízíme osvědčené kovové policové regály do skladů, regály do archivů, dílen nebo regály na pneumatiky v provedení jako regály násuvné nebo šroubované. Spoje šroubované i samosvorné, povrchová úprava pro tento kovový nábytek je práškovou barvou nebo pozinkováním. Objednat si můžete pozinkované, lakované, stříkané, eloxované či jinak upravené policové regály. Ve vaší garáži nebo dílně však mohou být i regály bez úpravy (hliník, nerez, plast…).


Vybrat si můžete policové regály sestavované, šroubované , svařované či lepené. Také na vás záleží, zda dáte přednost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения