středa 25. ledna 2017

Matějovský povlečení

Matějovský povlečení

Značka Matějovský je zárukou, že Vám povlečení bude mnoho. Objednejte si libovolné. Prostírání VÁNOCE - PERNÍK pro dokonalou vánoční atmosféru. Elegance dotažená do posledního detailu.


Matějovský povlečení

Nejmodernější digitální tisková technologie nám umožnila. Napříč internetovou nabídkou povlečení jen těžko naleznete precizněji zpracované povlečení s atraktivními motivy. Nechte se inspirovat kolekcí digitálně tištěného povlečení , které Vás na první pohled okouzlí dokonale provedenými detaily a pestrými odstíny těch nejkrásnějších barev. Povlečení s tajemnou energií s nádechem ezoteriky přináší vzor ZODIAC.


Zářivý zvěrokruh se vyjímá na vesmírném podkladu přecházejícím z temné modré do růžova. Povlečení je z obou stran stejné a nechybí praktický zipový uzávěr. Ložní povlečení je z každé strany stejné jako na obrázku a je opatřeno praktickým zipovým uzávěrem. Motiv povlaku na polštář i cíchu je z obou stran stejný.


Energické a zároveň harmonické povlečení MANNA se nebojí spojit výrazné barvy se vzory a vnést do Vaší ložnice dokonalou rovnováhu. Mandalový a florální vzor vyniká na medově žlutém a petrolejovém podkladu. U nás najdete tento materiál pod označením bavlna deluxe.


Pro snadné převlékání používáme kvalitní uzávěr na zip, v případě zájmu vám upravíme také na knoflíky. Zakoupená povlečení Vám zdarma přešijeme na míru Vašim přikrývkám a polštářům (možné je pouze zmenšení). Stačí svůj požadavek připsat do. Krepové povlečení vyrábíme z kvalitní 1 bavlněné příze. Je zpracované plátnovou vazbou s klasickým krepováním (drobný vzor).


Matějovský povlečení

Použité barvy povrch materiálu zjemní, barvy jsou zářivé a neopírají se. Díky tomu je povlečení příjemné na omak. Pohodlné povlékání vám zajistí praktický uzávěr na zip, v. Sebelepší povlečení se neobejde bez kvalitních náplní, proto jsme pro Vás vyrobili také přikrývky a polštáře. Nabídka je pestrá, protože chceme uspokojit každého zákazníka.


Bohatá fantazie dětí vybízí k tvorbě pestrých a nápaditých vzorů na povlečení pro děti. Od povlečení do malé postýlky až po dětské povlečení na velkou postel. Maminky oceňují praktické zapínání na zip. Vaše děti si zaslouží jen to nejlepší dětské povlečení.


Všechny výrobky zde uvedené jsou skladem. Dalšími výhodami bambusového povlečení jsou okamžitá absorpce a odvod vlhkosti, velmi jemný omak a přirozený lesk. Složení je bambusové vlákno a česaná bavlna.


Bambusové povlečení je opatřeno komfortním zipovým uzávěrem. K tomuto povlečení doporučujeme výhradně prostěradla jersey. Inspirujte se limitovanou edicí povlečení na motivy kolekce ELEMENTS světoznámé módní návrhářky Blanky Matragi. Sama umělkyně tuto kolekci charakterizuje jako oslavu života a návrat ke kořenům.


Matějovský povlečení

Kolekce ložního povlečení pro mládé se snaží odpovědět na všechny tyto požadavky. Pro Vaše pohodlí opatřujeme povlečení pro mladé uzávěrem na zip. Povlečení bavlna deluxe digitál je tištěno nejmodernějším digitálním tiskem, který zajišťuje vysoce precizní detail. Máte-li nestandardní rozměry lůžkovin, rádi Vám zakoupené povlečení zdarma upravíme (možné je pouze zmenšení), stačí si připsat poznámku do objednávky. Nevšední povlečení udělá z vaší ložnice téměř uměleckou galerii.


Vyžeňte z ložnice nudu s kombinací šedivé, zářivě modré a přírodní bílé. Povlak na cíchu je z obou stran stejný. Luxusní damaškové povlečení z bavlněné příze nejvyšší jakosti (až NE) představuje mimořádné pohodlí a hebkost. V kategorii damašek naleznete náročné vytkávané vzory, tzv. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka.


Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения