pondělí 16. ledna 2017

Sodobar lindr

V našej ponuke nájdete kvalitné sódobary značky LINDR , SINOP, Waterlogic, kvalitné a profesionálne filtre BRITA a širokým sortimet príslušenstva k sodobarom. I na Slovensku patrí konzumácia pitnej vody z vodovodu medzi moderné a zdraviu prospešné trendy chovania sa spoločnosti. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Sódobary, výrobníky sódy Lindr sú praktickou súčasťou kancelárie, reštaurácie, dielne, školy i stravovacej prevádzky. V našom sortimente nájdete širokú ponuku produktov Lindr ak sú sódobary a výrobníkov sódy pre všetky príležitosti. V ponuke sú sódobary so suchým i vodným chladením.


V našem sortimentu naleznete širokou nabídku produktů Lindr sodobary a výrobníků sody pro všechny příležitosti. Připraví - litrů kvalitně vychlazené sodovky za hodinu. Akční ceny a doprava zdarma. This web uses cookies to provide services, personalize ads and analyze visitor behavior.


Našim společným cílem je nabízet vám příjemné trávení volného času v nádherném venkovském prostředí. Proto byl náš objekt vybudován. Rádi bychom, abyste se u nás cítili jako doma. I proto jsme se vrhli do náročné rekonstrukce zchátralé budovy. Chtěli jsme toto místo a jeho historii zachovat.


SODA ELEGANCE LINDR výrobník sodové vody sodobar. Sódabar Lindr SODA PYGMY zaistí pitný režim u Vás vo firme. Pripraví - litrov kvalitne vychladenej sódovky za hodinu. Akčné ceny a doprava zdarma.


Dokáže za hodinu vychladit až litrů vody, navíc při minimálních nárocích na energii i na prostor. Sodobar SODA AS - Green Line 2x kohout. Výroba sodové vody pomocí mísení H2O a Co2. Ovládáním prostřednictvím nerezových tlačítek.


Proč si vybrat výrobníky sody od firmy Lindr ? Výrobníky sody Lindr patří mezi nejspolehlivější zařízení na trhu, které využívají i velké podniky nebo známé restaurace. Tato výčepní zařízení se vyrábí z vysoce kvalitní nerezové oceli a použité materiály splňují nejvyšší požadavky hygienických norem. Externý výrobník sódovej vody Lindr - špecifikácia.


Zariadenie je určené pre pripojenie k prietokovému chladiču a výčapnému stojanu. Kvalita tohoto zařízení je tak vysoká, že si ho oblíbili i majitelé hotelů a restaurací. Lindr Soda AS-Green Line, 2x kohout - sodobar. Výrobník sodové vody LINDR SODA AS-Green Line je luxusní zařízení, které vyčnívá z řady výrobníků sody nejen svým moderním designem a kvalitním zpracováním, ale i vysokým výkonem při malých rozměre. Nejlepším řešením dodržování pravidelného pitného režimu je koupě a provozování sodobaru nebo výrobníku sody.


Díky sodobaru tak má každý kdykoliv k dispozici čistý a ničím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения