úterý 31. ledna 2017

Háčkování návody hračky

Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Letos jsme se zamilovali do dýňové polévky a dýní vůbec. Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá.


Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.

Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala. Na webu najdete mimo jiné návody jak uháčkovat podložku pod hrníček, různé dětské čepičky, vánoční a velikonoční dekorace, nákrčníky nebo bačkůrky. Vybírejte z desítek návodů na háčkování zdarma.


Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Prozkoumejte nástěnku háčkované hračky uživatele jflachsov, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí.


Ať se nám to líbí nebo ne, Valentýn nás zkrátka zasáhne.

V obchodech, ve výlohách, děti s tím přijdou ze školy. Letmý pohled do kalendáře nám napovídá, že se tento svátek zamilovaných nezadržitelně blíží. Originální ručně háčkované hračky. Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky , nášivky - aplikace a brože , čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku.


Máte rádi návody zdarma? Já ano :-) Tak jsem pro Vás pár připravila. Některé návodíky jsou připraveny ke stažení ve formátu pdf, jiné jsou uveřejněny pouze na stránkách. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích.


V dnešním návodu si spolu uháčkujeme improvizovanou ochrannou pomůcku – roušku na obličej. Roušku vždy podšijeme bavlněnou látkou, aby byla účinná a dodržujeme hygienická pravidla. Návody a videa na háčkování.


Easter is fast approaching and kids would be so much interested and eagerly waiting to prepare crafts for Easter. There is always love and magic in handcrafted clothes that go beyond the colors, patterns, and even the quality of the workmanship. It is not the stitch or every knot but the love of the person whose hands imbued the love into the handcrafted masterpiece.

Zde najdete mé vlastní návody podléhají cí autorskému právu. Tato kniha s návody na háčkované hračky je skvělým pomocníkem, naučí základní háčkovací sloupky a ukáže fígle, bez kterých se neobejdete. Navíc dětem se tyto hračky. Je obdobie teplých čapíc, rukavíc a šálov, ktoré nás deň čo deň chránia pred mrazom. Vynikajúcim materiálom na výrobu týchto teplých doplnkov je angora, ktorá má typický jemný nadýchaný vzhľad.


Zde budu postupně vkládat návody na háčkované hračky a jiné drobnosti. Tenhle mrňavý míček plněný rýží (nebo plastovými kuličkami, ale ty nemám ;)). Uháčkovat hakysák je velmi snadné a myslím, že to zvládne i úplný začátečník. Medvídek má bezpečnostní oči a proto je vhodný i pro malé děti.


Nohy a ruce jsou pohyblivé, spojené bezpečnostními klouby. Háčkovaná hračka nejen pro dospělé. Katalog je určen pletařkám, které hledají návody pro své výrobky. Jednotlivé záznamy s odkazem jsou do tohoto katalogu ručně přidávané, kontrolované a aktualizované.


Ilustrační obrázky jsou převzaté ze stránky s originálním textem návodu, na kterou vede odkaz příspěvku. Pokud si přejete přidat i odkaz na vaši. Podívejte se jaké ručně vyrobené hračky můžete doma jednoduše vyrobit.


Desítky návodů, tipů i inspirací na tvoření najdete na blogu Prošikulky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения