čtvrtek 12. ledna 2017

Dvojumyvadlo 120 se skříňkou

Dvojumyvadlo 120 se skříňkou

Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Zrcadlo se skříňkou Olsen Spa SW-55-LU (dodáváno ve smontovaném stavu) vyniká vysoce.


Hluboké a přitom štíhlé umyvadlo v kombinaci se zkosenou skříňkou. Pokud si přejete dvojumyvadlo se skříňkou , prolistujte nejprve příslušnou sekci. SLIM 1keramické umyvadlo - BÍLÉ. Pořiďte si dvojumyvadlo se skříňkou , které je skvělou volbou do každé větší koupelny. Kolo Traffic dvojumyvadlo 120cm , pravoúhlé, bez otvorů pro baterii, s přepadem.


Kombinovatelné se spodní skříňkou pod umyvadlo. Case for Palace skříňka se 4. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Dvojumyvadlo 120 se skříňkou

Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si. Nábytkové dvojumyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO. Umyvadlo nemá otvory pro baterie. V balení není sifon ani baterie.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Dvojumyvadlo má podlouhlý hranatý tvar. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s. Nadčasová lesklá chromová úchytka. Lze ho instalovat také přímo na zeď.


Dvojumyvadlo 120 se skříňkou

Sluší každé koupelně, kde jednotlivé předměty neexhibují, ale společně vytvářejí praktický a vkusný celek. Typ Natural Duo dodává nový rozměr společnému užívání koupelny. Naše umývadlové skříňky poskytují úložný prostor, díky němuž nebudete zbrkle hledat zubní pastu, ale naopak budete moct hrdě prohlásit, že jste připraveni odejít. K dostání jsou v mnoha stylech, které ladí s koupelnovými skříňkami.


Během ranní hygieny se tak můžete potěšit pohledem na jednotné vybavení koupelny. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. Povrchová úprava v provedení wenge a zrcadlová skříňka dodávají tomuto modernímu nábytku aktualizovaný design a vysokou kvalitu. Dobrý den, jedná se o dvě různé série, které bohužel nejsou designově stejné.


Dvojumyvadlo 120 se skříňkou

Skříňky pod umyvadla 1-1cm. Můžete-li v koupelně věnovat dostatek prostoru pro toto umyvadlo, neváhejte. Přednosti dvojumyvadla ocení při ranních přípravách i více členná rodina.


Aby umyvadla v koupelně vypadala luxusně, vyberte si k nim vhodné baterie z naší široké nabídky. Nutno instalovat společně se skříňkou , nelze pověsit na zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения