pondělí 30. ledna 2017

Nízká pračka

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a. Pračky s výškou do cm. Dnešná doba je oproti minulosti výnimočná v tom, že ponuka hocikedy prevyšuje dopyt.


V súčasnosti nie je problém nejaký výrobok zohnať, ale omnoho ťažšie si je vybrať skutočne kvalitný, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci.


Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Její výbava je průměrná, prádlo zváží a automaticky nastaví vhodný program, zvláční a provzdušní ho pomocí parního programu a přidá jemnou vůni.


Její předností je zejména nízká hlučnost a vysoká účinnost praní. Obrovským plusem je opravdu nízká spotřeba. Ponúkne vám špeciálne tvarovaný bubon s otočnou zadnou stenou pre efektívnejšie pranie, mimoriadne odolné keramické vyhrievacie teleso, priame vstrekovanie vody, bublinkovú technológiu pre efektívne pranie pri nízkych teplotách či rozpúšťanie odolných škvŕn jedným tlačidlom. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky.


Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Celkově lze říci, že mini pračka Clatronic plní účel, pro který je určena – efektivně nahrazuje nejnáročnější fázi ručního praní. Prádlo je ovšem nutné ještě ručně dovymáchat a. Nejlepší je uvažovat o sušičce a pračce jako o jednom celku. Zaprvé se tak vyplatí mít úspornou i pračku, zadruhé je důležité, aby pračka splňovala dostatečný počet otáček. Velkému množství uživatelů může toto odstřeďování.


Nízká pračka

Nízká spotřeba vody i elektřiny – většina modelů spotřebuje mezi až litry vody a jejich příkon se pohybuje v rozmezí pouhých 1až 4W. Rychlé praní – průměrná délka praní zabere přibližně až minut. Po stažení do chytrého zařízení můžete pračku ovládat na dálku a využívat plně jejích funkcí. Aby šla tato technologie využít, je nutné aby pračka měla připojení na Wi-Fi a podporovala kontrétní aplikaci.


Jednotlivé verze od různých výrobců se mírně liší, jejich princip ale zůstává stejný. Spotřeba i hlučnost pračky je nízká , takže se pak pračka dá označit jako tichá. Složení i umístění je totožné s klasickým motorem. Direct drive motor – Instaluje se do těch nejlepších praček s umístěním v ose bubnu. Pohon je přímý, takže nepotřebuje řemenici a řemen.


Zásluhou toho se značně zvyšuje jeho. Potěší i velmi nízká míra vydávaného hluku, tentokrát při všech činnostech. Na jedno praní pračka pojme až kilogramů prádla, takže může bez problému sloužit i vícegeneračním domácnostem. Pozitivem je i stabilita, takže se nemusíte bát, že se při práci pračka někam pohnula. Chcete si prať na chate alebo aj na cestách?


Riešením pre vás môže byť spotrebič menom mini práčka. Praktickým doplnkom práčky je systém SensiCare, vďaka ktorému vie práčka intuitívne prispôsobiť spotrebu vody aj energie aktuálnej náplni práčky a vy tak môžete spokojne prať aj malé dávky prádla. Všude tam, kde je potřeba uspořit místo, se hodí naše úzké pračky.


Díky jejich kompaktním rozměrům je umístíte i tam, kde právě nemáte místa nazbyt a budou tak tím pravým řešením pro menší koupelny nebo prádelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения