úterý 17. ledna 2017

Automatické kotle na uhlí ekoefekt

Jaké přednosti mají kotle na hnědé uhlí Ekoefekt 24? Kotle jsou dotované v rámci kotlíkových dotací. Vyráběny jsou v českém závodě Eko. Základní součástí unikátní konstrukce kotle EKOEFEKT je speciálně řešený otáčivý rošt.


Kotle s válcovým roštem jsou vhodné pro spalování hnědého uhlí zrnitosti ořech 2. Malé množství paliva se postupně gravitací sesouvá ze zásobníku na rošt, na němž dokonale prohoří díky udržování nízké vrstvy.

Kotle SAS na uhlí a pelety: vícepalivový hořák versus hořák na pelety MULTI FLAME. Kotlikové dotace u kotlů SAS. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety.


V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. Automatické kotle řady H8-C jsou určeny pro spalování černého uhlí. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny!


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Historie a orientace firmy.

Postupem času nastala doba výměny malých a středních klasických kotlů na uhlí za kotle automatické , splňující zákonem dané emisní limity. Kotle EKOEFEKT mají díky vysoké účinnosti spalování nízkou spotřebu uhlí , minimální emise a za provozu vyžadují pouze občasnou obsluhu. To vše jsou atributy, které řadí kotle EKOEFEKT na špičku mezi konkurenčními. Kvalitní spalování a automatická regulace umožnují úsporné vytápění a ohřev teplé vody s minimální obsluhou.


Lze je používat všude, kde se požaduje plynulé a regulovatelné teplovodní vytápění včetně ohřevu teplé užitkové vody s minimálními nároky na dohled a obsluhu. Po zatopení kotel může pracovat ř. Pane Mikula, Ekoefekt vyrábí kotlárna Třebívlice(původní sídlo firmy bylo Doly Hlubina s.p.Litvínov)tudíž výrobek 1 český! Neplést s Ekoperfektem!


Ekoefekt vyrábí pouze automaty na uhlí a na biomasu s označením Ekoefekt Bio,ovšem bez spalování kusového dřeva. Ekoefekt Kotel Přednosti: - emisní třída - Ekodesign - malá šířka - snadná obsluha - spolehlivost - možnost volby provedení násypky - optimální regulovaný výkon 5-kW - palivo: hnědé uhlí - ořech Unikátní automatický kotel EKOEFEKT s otáčivým roštem. Zplynovací kotle na tuhá paliva jsou mezi zákazníky oblíbené pro svou vysokou účinnost, dlouhé přikládací intervaly, nízkou spotřebu a příznivou cenu. Ve zplynovacích kotlích se topí především kusovým dřevem, dřevními briketami, hnědým uhlím a uhelnými briketami.


Z důvodů nedostatku uhlí ( ořech 2) v uhelných skladech jsem byl donucen koupit uhlí kostka moc dobře to nehoří a hlavně kotel - šnek hodně trbí když rozmačkává velke kusy uhlí. Pokud máte zájem o dotaci neváhejte a požádejte o ni obratem. Rádi za vás vše vyřídíme a zajistíme i montáž vybraného tepelného zdroje ( kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, tepelná čerpadla …).


Na nic nečekejte a obratem nás kontaktujete na tel. Za výhodu lze považovat i možnost nasazení automatické regulace topné soustavy např.

Samozřejmostí je 2letá záruka na všechny výrobky značky EKOEFEKT , na jejich kotlová tělesa let a také servis do hod po celé ČR. Reportáž byla zhotovena ve školicím středisku ENBRA v Popůvkách u Brna a odvysílána v Událostech v regionech 31. Kotle na tuhá paliva představují klasický způsob topení a díky nízkým cenám paliv do těchto kotlů jsou stále velice oblíbené a rozšířené. Před výběrem kotle na tuhá paliva je třeba rozhodnout jaký zdroj tepelné energie využijete, protože v nabídce je celá řada možností jako: dřevo, uhlí , peletky či různé kombinace, které určují výslednou cenu za.


Tradičním materiálem pro výrobu výměníků kotlů na tuhá paliva značky VIADRUS je šedá litina. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety. VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения