pondělí 16. ledna 2017

Prodám kuchynský robot

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Robot mele,seká,drtí,míchá,hněte a vaří. Třeba se bude někomu hodit.


Koukni na mé další inzeráty. Predám kuchynský robot Klarstein Bella Argentea. Používaný 9mesiacov len na hnetenie cesta na chlieb, 2x som šľahala bielka, Ačkovy hák som ani nepoužila. Prodám příslušenství k robot u alba RE-22. Nové ,nepoužité a zabaleno v originálních krabicích.


V Ostravě předám osobně jinak možno po dohodě i poštou. Predám všestranný kuchynský robot od známej firmy Moulinex, ktorý zvládne naozaj veľa vecí. Je vybavený kovovým sekacím nožom, dvoma kovovými disky, kovovou šľahacou metlou a plastovým hnetacím t? Objem jeho mixovacej nádoby je 5. Stroj je dodávaný s viac ako 5-litrovou misou z ušľachtilej ocele a 3-dielnou sadou hákov na miešanie, miesenie a šľahanie.


Kuchynský robot je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí radi a veľa. Funkcie, ktoré musí kuchynský robot mať. Rovnako dôležitý, ako dobré parametre, je pre vás pri nákupe aj zoznam funkcií, ktoré je kuchynský robot schopný zvládnuť. Ak si nekupujete robot iba kvôli niektorej špeciálnej funkcii, potom je dobré, keď je ich čo najviac. Stroje je použitý nerepasovaný, je nutné jej vyčistit a odmastit.


Příslušenství je v dobrém stavu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Budete-li mít jakýkoliv dotaz ohledně robotu neváhejte mě kontaktovat. Kuchyňský robot Kenwood FPM 80 s veškerým příslušenstvím.


Multipro Sense KENWOOD FPM8má ve výbavě velkou l pracovní nádobu Tritan a praktický 6l skleněný mixér vynikaj. Na jednom z nástavcov sa odlomil kúsok plastového kolieska, čo však nemá negatívny dopad na funkcionalitu. Parametre: -na miesenie, miešanie a mixovanie -10-stupňové nastavenie rýchlosti -dodatočná pulzná funkcia -miesiaci h. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Psací stoj, gril na dřevěné uhlí,AB Trainer, sušička na ovoce, odšťavňovač, kávovar (tchibo), indukční vařič, etagril automatic, fotostativ druopta, kuchynský robot Philips, bombičky CO pánské kolo Author, dámské kolo Favorit, Ložnice - Velká šatní skříň, poslel z bočníma s. Zdravím prodám tento kuchynšký robot plně funkční Použití : Mletí masa , pečiva atd Pouze osobní odběr.


Je plně funkční, mísí, šlehá a hnětá. Má protiskluzové přísavky. Vyberajte si Kuchynské roboty podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Cena V textu Zadavatel - Kontakt. Stroje sú po celkovom servise alebo generálke ktorá zahŕňa kompletné rozobratie a vyčistenie stroja, kontrolu uložení, výmenu komplet ložísk,gufier, červíkov a skrutiek a nerezové zaistenie kotlíka. Novú elektroinštaláciu, GO motora, výmenu. Dnešní recenze je věnována nekorunovanému králi mezi kuchyňskými roboty – Kitchen Aid. Tento robot je vyráběn v několika málo modifikacích již několik desítek let a stále se drží na špici toho nejlepšího, co můžete do kuchyně získat.


Pro recenzi byl vybrán Artisan 5KSM150(6)PS, se kterým má uživatelka více než. Sme špecialisti na značku RONIC, preto u nás nájdete najširšiu ponuku kuchynských robotov značky RONIC a všetky potrebné náhradné diely a príslušenstvá. Prodam novy kuchynsky nuz Nakiri Iwai Takayuki 165mm na zeleninu a ovoce. Pouzita vysoce uhlikova praskova nerezova ocel (Powdered Takefu Special steel) s tvrdosti cca 63HRC, dlouho drzi ostri, oboustrane brouseny.


Konstrukce San Mai, prostredni vrstva z vysoce uhlikate praskove oceli, po stranach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения