čtvrtek 19. ledna 2017

Test outdoorových telefonů

Kvalitních odolných telefonů je na našem trhu opravdu dostatek a je velmi pravděpodobné, že některým z vás může naše recenze připadat neúplná. Nicméně věříme, že vám náš přehled odolných telefonů alespoň trochu usnadní rozhodování při výběru. Je to totiž výrobek, na němž často může záviset zdraví nebo. Jeho konstrukce je skutečně bytelná a odolá snad všemu.


Vlastní vojenský standard MIL-STD-810G, který se vypořádá s nárazem a pádem. Mobilu nedělá problém ani mrazivé počasí nebo horko. Test outdoorových telefonů.


Do této kategorie spadají zařízení s voděodolnosti i odolností proti pádu. Pomoci vám inspirovat se může test odolných telefonů spolu s radami, které vám poskytnou odpovědi na nejčastější otázky. Mnoho obrněných telefonů vyniká výdrží baterie a naopak jejich používání komplikuje velká hmotnost.


Odolné telefony, které snesou i hrubší zacházení, se těší značné oblibě, jsou totiž profese, kde sice můžete machrovat s krásným naleštěným telefonem, ale vydrží vám jen chvilku. Nespornou výhodou odolných telefonů je i to, že u nich není podstatná tloušťka, takže mohou mít obrovské baterie. Kromě smartphonů jsme se věnovali také tlačítkovým a odolným telefonům. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mobil.


Na základě úspěchu minulého crash testu jsme se rozhodli vyzkoušet výdrž takzvaných odolných telefonů. Opustili jsme laboratorní podmínky redakce a vypravili se na výlet do divoké přírody. S létem přichází i čas výletů, turistiky a různých outdoorových aktivit, během kterých se může hodit pomoc navigace. Spoléhat lze sice i na chytré telefony, speciální GPS přístroje by však měly nabídnout vyšší odolnost a delší provozní dobu.


Má rozhodně co nabídnout a svojí cenou nikoho určitě neurazí. Proto na něj velký test outdoor kamer nezapomněl. Cenově dostupná akční kamera svému uživateli nabízí 2“ LCD displej a širokoúhlý 170° objektiv, s jehož pomocí lze videa ukládat na microSD paměťovou kartu s kapacitou až GB. Díky odolnému tělu a tvrzenému sklu displeje se o telefon nemusíte bát ani v nepříznivých podmínkách.


Díky své odolnosti skvěle poslouží hasičům, vojákům, ale i těm, kdo pracují například v těžkém průmyslu, nebo bude skvělým parťákem při všech outdoorových aktivitách. Hlavní přednosti tohoto telefonu: Má. Hledáte chytrý telefon, který se jen tak nerozbije? Kterému nevadí voda, prach, změna teplot ani pád z výšky?


Pak je tu pro vás kategorie odolných neboli outdoorových telefonů. Novým příspěvkem do kategorie outdoorových telefonů , rovnou tím nejdrsnějším, je Sencor Element Destroyer. Opravdový zabiják mezi odolnými telefony.


Drsnější už mohou být jen opravdu profesionální přístroje s. Do redakce nám na test dorazily dva odolné telefony z dílny známého výrobce Caterpillar – CAT. Tato značka až tak typická pro mobilní telefony není. Spíše jí budeme znát v souvislosti se stavebními stroji.


Ve svém portfoliu ale již pár telefonů má a my jsme se rozhodli otestovat dva aktuální modely Sa S60. Vyzkoušeli jsme řadu nových chytrých telefonů včetně luxusních smartphonů Samsung. Který mobil je nejlepší a který je výhodnou koupí? Mobilní telefony značky Cat jsou na trhu velmi specifickým zbožím. Soustředí se na segment outdoorových telefonů a oslovují uživatele, kteří prostě chtějí či potřebují odolný přístroj a jsou ochotni za to výrazně připlatit.


Nový model Sje toho důkazestojí tolik peněz jako některé agresivní čínské top modely, ale je to vlastně úplný základ. Outdoorové kompakty V prvním díle testu jsem vyzkoušel čtveřici kompaktů a slíbil jejch porovnání s outdoorovými foťáky. Ty jsou dražší, ale nabídnou vyšší odolnost a navíc s nimi můžete fotit pod vodou. U nich už nahrazení lepšími fotomobily není na místě.


Ať už patříte mezi milovníky cyklistiky, motokrosu, lyžování, snowboardingu, paraglidingu, horolezectví, surfování nebo třeba potápění, jistě oceníte malou kameru, na kterou můžete své výkony zaznamenat a podělit se o ně s přáteli či je sdílet na sociálních sítích. Outdoorových (sportovních nebo také akčních) kamer však existuje nepřeberné množství. Telefony Huawei, kdo by před třemi roky řekl, že se bude Huawei prát o neprodávanější značku mobilních telefonů na světě.


Značka Huawei investovala obrovské peníze do podpory a vývoje svých produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения