pondělí 17. prosince 2018

Autojeřáby

Výroba autojeřábů na automobilových podvozcích německé firmy MAN se datuje do začátku devadesátých let minulého století. Zejména na požadavky zahraničních zákazníků jsme začali nejprve s autojeřábem ADa později přešli na menší dvounápravové podvozky pod autojeřáby ADa AD14. Naše firma nabízí veškeré práce autojeřáby do hmotnosti břemene tun v okolí Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Bro Luhačovice, ale také po celé ČR dle požadavků zákazníka.


Autojeřáby

Na jeřábnické práce používáme jeřáby TATRA AD-2 TATRA AD-2 LIAZ AD-14. Nabízíme Vám krátkodobý i dlouhodobý pronájem autojeřábů o nosnosti - 35tun. Použitelnost těchto autojeřábů je velmi široká i v. Nákladní doprava s hydraulickou rukou. Máme bohaté zkušenosti a spolehlivou vlastní techniku. Autojeřáby Přerov - autojeřáby Frgal.


Teplice Jeřáby, autojeřáby , plošiny, bagry,. Jsme největší firmou v oboru na teplicku. Potřebujete přenést až 45ti tunové břemeno nebo se dostat do výšky až 35metrů?


V autoparku jsou Vám k dispozici jeřáby, autojeřáby , montážní plošiny a práce minibagrem. Disponujeme moderními autojeřáby Liebherr o nosnostech 8-200t. Zde jsou k dispozici autojeřáby o nosnosti 8-200t.


Naše služby Nabízíme zapůjčení autojeřábu se zkušenou a odborně proškolenou obsluhou. Zabýváme se pronájmem autojeřábů, provádíme přepravu nadměrných nákladů i těžkých břemen, demoliční práce a další služby s využitím jeřábů v Brně a okolí. Sídlo společnosti a fakturační adresa: AUTOJEŘÁBY PRAHA s. Práci s autojeřáby realizujeme vždy dle předchozí dohody se zákazníkem. Důmyslné, pohotové, mobilní zvedací zařízení, které lze v případě potřeby okamžitě operativně povolat do akce.


Autojeřáby

Umístění zvedacího systému na podvozku silného robustního automobilu s dobrou terénní prostupností a vysokým výkonem motoru umožňuje bezproblémový a relativně rychlý přesun soupravy po všech běžných komunikacích. Pronájem autojeřábu zajistíme na přání kdykoliv a okamžitě. Jeřáby pronajímáme pro celou Českou republiku i zahraničí. Samostatně nebo s obsluhou. Na základě dlouholetých zkušeností v tomto oboru si Vám dovolujeme nabídnout komplexní jeřábnické služby, které provádíme s autojeřáby značek ČK GROVE, Liebherr a Demag.


Naší hlavní činností je práce s autojeřáby a nákladní doprava. Přijmeme manipulačního pracovníka na HPP. Požadujeme: spolehlivost, fyzickou zdatnost, časovou flexibilitu a chuť pracovat.


Autojeřáby

Nabízíme: práci v rodinné firmě s dlouholetou tradicí, zajímavé platové ohodnocení, příplatky za přesčasy, možnost ubytování, bonusy. Speciální návěsy - nadrozměrný 3-osý - 6-osý Goldhofer hlubina natahovací 80t - 4-osý Goldhofer hlubina natahovací 60t - 4-osý návěs (pryčna) natahovací 35m. Návěsy - sklápěcí FE 62m3(šroťák) - plato návěs 2x - návěs s HR. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní vazací prostředky.


Veškerá pojištění spojená s manipulací břemen a dalších prací jsou zajištěna. Bagry Pro zemní práce nabízíme traktobagry, kolové rypadla, pásové rypadla, dozery značky KOMATSU a CAT. Vlastníme autojeřáb AD20t a provádíme všechny jeřábnické práce dle technických možností jeřábu. Provádíme práce s autojeřáby a autodopravu s hydr. Firma Maivald Vilém se sídlem ve městě Žamberk, okr.


Neváhejte a zavolejte nám, budete spokojeni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения