čtvrtek 20. prosince 2018

Vědro plastové

Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání. Kbelíky jsou jedny z nejpoužívanějších obalů v potravinářství a průmyslu barev. Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů. Jejich nespornou výhodou je jejich nízká cena, snadná údržba, nízká hmotnost a vysoká odolnost.


Velké plastové vědro do stáje i na závody o objemu litrů.

Vědra, zednické nádoby. Jedna delší stěna rýhovaná. Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční manipulaci s materiály. Víko náhradní - Na hranatá vědra litru od Kč. Menší vědra mají plastové držadlo, větší vědra mají kovové držadlo.


Nejvíce se plastové kýble produkty využívají k uchovávání tekutých, polotekutých a sypkých materiálů. Kbelík plastový s výpustním zobáčkem 53Kč 44Kč bez DPH ks. Delphin Hranaté vědro s víkem Carpath - 10l.

Uzavíratelné plastové vědro Carpath je ideální pro přípravu krmného partiklu nebo dipování boilies či pelet, když se chystáte na krátkou výpravu k vodě. Kýbl je určen pro úklid nebo jako stavební kbelík nebo zednické vědro. Praktické plastové vědro využijete doma v kuchyni, na chatě i na chalupě.


Je opatřeno víkem, které zabezpečuje bezpečné přenášení vody i jiných tekutin a materiálů. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail.


Zde si můžete prohlédnout kompletní portfolio výroby naší firmy (všechny plastové boxy - vědra dózy). Více informací k typům obalů můžete nalézt v sekci vědra a dózy. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. TOPTRADE vědro zednické, plastové , s nálevkou, l. Skladem 2ks Pro nákup je nutné se registrovat. V případě požadavku konkrétní barvy nám prosím při objednávce napište do poznámek nebo nás telefonicky kontaktujte pro ověření dostupnosti dané barvy.


Zejména na vytírání a úklid jsou nepostradatelným společníkem. Proto jsme v našem e-shopu Leifheit-shop. Soudobé plastové vědro Možná hledáte: zastaralou objemovou jednotku určenou pro tekutiny, viz vědro (jednotka).

Plastové vědo o objemu L - mix barev. Zahradní vědro plastové 12l S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Pružné plastové vědro v nových barvách. Velmi kvalitní vědro pro všestranné využití, pružný plast.


Použití v domácnosti, na zahradách. Pro zobrazení cen je nutn é Přihlásit se. Stavební plastové vědro. Na vědru je uvnitř vylisovaná stupnice, pro přesné odměření tekutin.


Rozměry: průměr 35cm, výška 31cm Vyrobeno z kvalitního plastu, úchyt se pohodlně drží. Hodí se pro vnitřní i vnější prost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения