čtvrtek 13. prosince 2018

Výsuvný věšák na kalhoty

Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Hlavní výhody: funkčnost, moderní nadčasový design. Celková hloubka 4mm, šířka 3mm, síla 1mm. Výsuvný věšák na kalhoty 500x265x3mm. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Vesak na kalhoty najdete a porovnáte na Srovnanicen. Ocel chrom, ramena potažená plastem s protiskluzovou úpravou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Popis: Nový nepoužitý výsuvný věšák na kalhoty IKEA komplement. K uložení až ks kalhot. Jednoduchý a variabilní systém do vaší šatní skříně.


Vládní opatření ze soboty 14.

Součástí držáku je kuličkový výsuv ACCURIDE s dotahem. Udržet si pořádek v kravatách a kalhotách nebylo nikdy snazší! Perfektně se hodí do levé části skříně Nadir. Rozměry jsou, hloubka 4mm, šířka 3mm, výška hliníkového krytu na výsuvu je 1mm.


Skladem také v levém provedení. Lze použít na pásky či šátky, díky pogumování (stejně jako věšák na kalhoty ) nic z něho nespadne. Instalace na vnitřní bok skříně.


Již se v Ikee neprodává. Nábytkové kování ostatní. Domino s posuvnými dveřmi. Zobrazené dekorace nejsou součástí dodávky. Věšák je vhodný pro kalhot.


Včetně montážního materiálu. Tento drátěný výsuv na kalhoty úzký je vyroben z kovu. Hodí se ke skříním D6a K870. Je to velice praktický doplněk, který jistě oceníte.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI.

Nástěnný na stěnu, stojací na zem, závěsný věšák na dveře. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel.


Stavitelná šířka, ložiskový plnovýsuv s tlumeným dovřením. Přijímáme platby v hotovosti, bankovním převodem nebo na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения