pondělí 17. prosince 2018

Sifon pro odvod kondenzátu

Sifon pro odkapávající kondenzát podomítkový, nerez DNa DNAKS1. Nálevka se sifonem pro odkapávající kondenzát DNAKS1Z. Proč sifon pro odvod kondenzátu ? Trápí vás nepříjemný zápach z odpadových trubek?


Specializované odpadní systémy si s nimi hravě poradí a opět si budete moci užívat vůni vašeho domova. Sifony pro odvod kondenzátu jsou opatřeny těsnícími zápachovými uzávěry a klapkami, které zamezují návratu odpadních par zpátky.

Kondenzační sifon podomítkový HL1zápachová uzávěrka DN32. Vodní zápachová uzávěrka HL1DNpro odvod kondenzátu s přídavnou mechanickou zápachovou uzávěrkou(kulička) podomítkové provedení. Nabídka sifonů a nálevek pro odvod kondenzátu z kotlů, klimatizací apod. Zjistit zda je sifonu zalitý vodou (neplatí pro sifon s kuličkou) Zjistit zda není sifon , vana nebo trubka odvodu kondenzátu znečištěna popř. Plastový podomítkový sifon pro odvod kondenzátu HL 1je podomítková vodní zápachová uzávěra pro klimatizační, větrací a vytápěcí jednotky.


HL nabízí zápachové uzávěrky pro odvod malého množství vody, např. Speciální podomítkový sifon se instaluje do zdiva nebo v předstěnové instalaci a napojí se kondenzátní a odpadní potrubí. Příklad doporučeného řešení odvodu kondenzátu.


Vlevo doporučení pro kotle Intergas (Brilon a.s.), vpravo eco Tec plus (Vaillant Group Czech s.r.o.).

Zásadní je požadavek na to, aby odvod kondenzátu nebyl na vnitřní kanalizaci napojen napevno, ale byl přerušený přes kalich. Spalovací komora je jednou stranou spojena s kouřovodem a komínem, druhou stranou, přes odvod kondenzátu ve spodní části komory s kanalizací, kvůli zmíněnému odvodu kondenzátu. Kouřovody a komín musí být těsné, konstruované pro přetlak spalin, protože v kotlech jsou ventilátory pro vtažení potřebného množství vzduchu do spalovacího procesu a následné. Regulus – sifon s kuličkou pro odvod kondenzátu – 80mm. Castel sifon pro odvod kondenzátu RDP.


Základní parametry: Váha: 0. V případě, že odpadní kanál pro odvod zkondenzované vody je situován ve větší vzdálenosti od klimatizační jednotky, než je dodávaná. REDI pro odvod kondenzátu klimatizací nebo tepelných čerpadel. Brání úniku pachů při vyschnutí. Patentovaný systém zajišťuje uzavření sifonu i bez přítomnosti vody. Nejlevnější e-shop Moje spotřebiče.


Zboží za akční ceny, slevy. Sifónová smyčka k hadici na odvod kondenzátu. Vstup vnější průměr hadice až mm. Výstup vnitřní průměr hadice až mm. HLSIFON PODOMÍTKOVÝ DNPRO ODVOD KONDENZÁTU , Ks, 0. PODOMITKOVÁ VODNÍ ZÁPACHOVÁ UZÁVĚRKA PRO ODVOD KONDENZÁTU.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom. Potrubí pro odvod kondenzátu klimatizačních jednotek.

Vodní ZU pro odvod kondenzátu DNs transparentními zásuvnými. Správné zaústění odvodu. Vodnínbsp;zápachová uzávěrka DNslouží pro odvod kondenzátu s přídavným mechanickým zápachovým uzávěrem (kulička).


Uzávěra je těsná proti zápachu i bez vody v. Běžně se to dělá přes sifon nebo jen smyčku na odvodní hadici. Pozor na sifony pračkové, odvod kondenzátu není tlakový a pružinové sifony nezmůže. Pokud odvod vyschne, velmi snadno se to pozná zápachem. Stačí otevřít dvířka od jednotky a sifon zalít. Odvod kondenzátu se realizuje dvěma způsoby - pomocí kondenzační hadice nebo PVC potrubím.


PVC materiál se používá ze všech termoplastů díky své nízké hmotnosti, trvanlivosti a nákladové efektivnosti. Plastové díly od firmy NIBCO vykazují vysoký stupeň chemické i mechanické odolnosti. Vzhledem ke své dlouholeté pověsti pro inovace a přesnost v oblasti designu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения