středa 5. prosince 2018

Auto kelly hradec králové

Hradec Králové - město na dlani hledat všude kultura firmy a instituce zprávy fórum Reklamní systém Adwave - pro zobrazení aktivujte javascript ve Vašem prohlížeči. Dovozce a distributor náhradních dílů na zahraniční automobily i vozy Škoda. Karosářské díly, světla, ložiska, spojky, autobaterie, výfuky, brzdy. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat.


Hradec Králové , Kukleny) - Dovozce i distributor náhradních dílů na zahraniční automobily a vozy Škoda. Provádíme kompletní opravy a údržbu automobilů všech značek, včetně pravidelných servisních prohlídek vozidel, která jsou ještě v záruce.

Provozní doba: Po - Pá: 7:- 17:00. Auto Kelly servis Elicomp-e s. Dodáváme také vše pro dílnu, vše pro lakování, potřeby pro hobby a volný čas, kancelářské vybavení a oblečení. V lokalitě Hradec Králové je vám k dispozici prodejna Autokelly. Přidejte si prodejce Autokelly do oblíbených a Kupi. Jsme největší distributor náhradních dílů a příslušenství pro automobily v ČR.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.

Tedy již řadu let poskytujeme kompletní servis osobních a užitkových automobilů všech značek,v případě pojistné události vše rychle a profesionálně vyřídíme s pojišťovnou,ke spokojenosti všech. V obci holohlavy je přechod pro chodce u kterého odbočíte do leva. Následně pokračujete rovně mírně z kopce až dojedete ke kostelu.


Hned vedle kostela je vjezd do areálu společnosti. Parkování zdarma v areálu. Zákazníci se tak mohou přesvědčit, že si v AAA AUTO zakoupí pouze prověřené vozy s garancí stavu tachometru, 24měsíční zárukou na mechanický stav a doživotní zárukou původu. V autobazaru Hradec Králové si rovněž můžete sjednat výhodné financování nebo povinné a havarijní pojištění.


Rádi se o Vás postaráme na jedné z našich poboček v Pardubicích a Hradci Králové. V návaznosti na mimořádná opatření vlády ČR jsme nuceni zavřít naše pobočky. Naši prodejci včas nadále fungují ONLINE.


Servis vozů zůstává nepřerušen, v omezeném režimu je v provozu Po - Pá od 7:do 16:hod. Prohlášení o přístupnosti. Ochrana osobních údajů. Přihlášení k odběru novinek.


Hlavní sídlo: Dopravní podnik města Hradce Králové , a. CO PRACÍ V AUTO KELLY ZÍSKÁTE: práce ve stabilní společnosti pro jedničku na trhu v oboru automotive – náhradních dílů podporujeme Váš kariérní růst příjemné pracovní prostředí a skvělý kolektiv, který Vám ve všem rád pomůže možnost se neustále zlepšovat v zajímavé a netradiční oblasti auto - moto. Kontaktujte autoservis Hradec Králové - Pavel Vítek.

Nabízíme komplexní služby autoopravny, autoklempírny a pneu servisu. Provádíme opravy karoserie, automechanické práce, výměny a opravy podvozků a další. Chcete-li se dozvědět doplňující informace o otevírací době ve státní svátky, podívejte se na náš blog do příslušné rubriky s názvem Státní svátky. Vše ze světa aut a motorek. Zabýváme se zabezpečovací technikou více než let.


Prodáváme a montujeme elektronické a mechanické zabezpečovací systémy. Provádíme servis a opravy autoalarmů, dálkových ovládání a originálních auto -klíčů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения