čtvrtek 6. prosince 2018

Parní mop heureka

Již nebudete potřebovat žádné chemikálie, s parním mopem 5všetrně vyčistíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Tato nová verze nabízí ještě více čištícího tlaku páry, mop čistí přesněji a. Parní mop k úklidu využívá horkou páru. Díky své nízké hmotnosti kilogramů a slušné aerodynamice zvládne jeho obsluhu i osoba na vozíku. Bez potřeby použití chemikálií, postačí pouze čistá voda. Horúca para a vysoko absorbčná podložka z. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mopy a úklidové soupravy. Stále ale existují výjimky, na které se tento druh úklidu nehodí. Tam ale snižte intenzitu páry na minimum. Voda kondenzovaná na podlaze poměrně rychle usychá, nemusíte se. Tento inovativní přístroj vysává a pomocí páry čistí tvrdé podlahy jediným pohybem, eliminuje až bakterií a zajišťuje zdravé obytné prostory bez použití chemických čisticích prostředků.


Můžete používat tento parní čistič s tyčí, držadlem a trojúhelníkovou čisticí hlavicí. Kompletní sada s příslušenstvím činí z tohoto parního čističe pravý hit pro. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Zbavte se luxování a vytírání, které vždycky zabere tolik času!


Parni mop - Vyhledávání na Heureka. Pokud chcete vytírání zefektivnit, pomůže vám s tímto parní mop. Tento přístroj vám s vytíráním značně pomůže, protože tento výrobek skloubil dohromady mop a zároveň parní čistič.


Tento typ mopu má častěji lepší parametry než mop 2v1. Má vyšší výkon a tedy i vyšší savost, má také. Jedinečný parní mop , který dokáže vysát a vytřít najednou. Už nikdy nebude trávit čas vysáváním a následným čištěním podlah, od teď už vše jedním tahem. Mop má suchou nádobu pro vysáté nečistoty a nádobu na vodu pro parní čištění.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Není třeba žádných mycích přípravků, k provozu mu postačí obyčejná čistá voda. Mikrovláknovou utěrku nahřejte v základně a pusťte se do čištění: návlek nahřátý horkou párou snadno zachytí a vyčistí veškerou špínu a bakterie.


Vybírejte si Pečící trouby parní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Doba nahřátí: -min;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения