pátek 7. prosince 2018

Kondenzační jímka

Výpusť kondenzátu - kondenzační jímka Ø mm - k odtékání nahromaděného kondenzátu, který vzniká srážením vody uvnitř potrubí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastová kondenzační jímka Ø 1mm slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu (vlhkost, pára, teplotní rozdíl) vznikajícího srážením vody uvnitř potrubí. Jímka je určena do teploty 45°C a.

Její montáž je jednoduchá, bez použití složitého nářadí (spoje se do sebe jednoduše nastrčí). Kondenzační jímka má dlouhodobou životnost. Jsou to hlavně místa, kde je velký rozdíl teplot. Jako příklad je odvod výparů z kuchyňské digestoře pomocí plastového ventilačního systému, který vede skrz střechy. Slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu (vlhkost, pára), který vzniká srážením vody uvnitř potrubí.


Vyrobena z vysoce hutněného betonu, variantně z keramiky. Ve středu dna je osazena trubičkou pro odvod kondenzátu (u betonové) a připojení na kanalizaci. Tvoří nosnou část vnitřní spalinové cesty a také řeší případný odvod kondenzátu.

Při použití na tuhá paliva, kdy kondenzát jako takový. Vlhkost,páry,teplotní rozdíl. Určená pro potrubí o průměru 1mm.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Lze napojit přímo na potrubí stejného průměru bez použití spojek. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. K tomuto jevu dochází hlavně na místech, kde je velký rozdíl teplot. Nerezové kvalitní pevné komínové vložky.


Průměr kondenzační jímky činní 100mm. Tento komínový systém je vhodný především pro přestavby a rekonstrukce stávajících komínů. Stejně tak se hodí pro stavbu nových individuálních komínů za použití běžných stavebních materiálu nebo dílů, jako jsou například komínové tvárnice různých výrobců.


Na obou stranách se nasazuje na potrubí. Při nasazování je nutno pohlídat, aby nebyl ucpán odtokový otvor. Příslušenství k digestořím) Hodnocení produktu:. Je vyrobena z velmi kvalitní kyselinovzdorné keramiky.


Je zapotřebí všude tam, kde vzniká přechod teplého a studeného vzduchu.

Zde pak může být použita neutralizační nádoba, přes kterou je kondenzát do. Třísložkový nerezový komínový systém je ideálním řešením pro výstavbu nových komínů. Komínové díly se skládají z vnitřní nerezové vložky tloušťky 5mm, ta je izolována speciální minerální vlnou tloušťky 30mm a opláštěná nerezovým plechem tloušťky 5mm s vysoce lesklým povrchem. KONDP16H - koncovka odkapní misky kondenzátu d16mm, horizontální, sada: 06. Vnější průměr dle zvoleného průměru komínu.


Prvky se zasunutím do sebe zkracují o 60mm. Materiál nerezová ocel 1. Teplotní odolnost 600°C. Použití: Sběrač s odvodem kondenzátu se užívá na odvod kondenzátu ze systému. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sběrač kondenzátu – kondenzační jímka SBK 1lze použít tam, kde se tvoří kondenzát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения