středa 5. prosince 2018

Zapůjčení výčepního zařízení praha

Aktuálně zakoupíte 20l soudky s našimi speciály a možnosti zapůjčení výčepního zařízení. V nabídce aktuálně: Počernická světlá , Počernický ALE, Pšeničný speciál. Pravidelně pro vás pořádáme různé zábavné a gastronomické akce. Rádi vám zrealizujeme váš večírek, hostinu, svatbu či firemní event. Kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení si můžete výpujčit již od 5Kč na den.


Denní nájemné je účtováno za každých započatých hodin. Veškeré zapůjčené výčepní zařízení podléhá pravidelné sanitaci a údržbě. K zapůjčení na adrese Praha – Suchdol. Prostřednictvím těchto stránek si můžete i objednat zapůjčení výčepního zařízení a rozvoz produktů až k Vám. Profesionální pivní chlazení určené ke stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a pro menší společnosti a party.


Půjčovna výčepních zařízení a příslušenství. PŘED VELIKONOCI MÁME OTEVŘENO Po-Čt 7-hodin. NAŠE ŽÍZNIVÉ OKÉNKO MŮŽETE NAVŠTÍVIT KAŽDÝ PRACOVNÍ DEN. ROZVOZ V DOBĚ KARANTÉNY NEPROBÍHÁ!


Samozřejmostí je možnost zapůjčení výčepního zařízení za částku 20-. Uděláme vše pro to, abyste nebyli o nic ochuzeni! Zapůjčení výčepního zařízení.


Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. Chcete si vychutnat perfektně vychlazené pivo jako z oblíbené hospůdky i na vaší zahradní party? Půjčujeme kvalitní a spolehlivé výčepní zařízení. Půjčte si pípu s chlazením, která by neměla na žádné party chybět.


ONLINE OBJEDNÁVKYVítáme Vás v novém e-shopu Zámeckého pivovaru Frýdlant. Výčepní zařízení bude mít úspěch na každé akci. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v okolí města Praha.


Nabízíme pestrou škálu stylů řemeslného piva v lahvích a plechovkách. Pípy a výčepní zařízení for rent. Hledáte půjčovnu chladicích zařízení ? Zkuste si půjčit chladicí zařízení na Půjčím. Vyberte si lokalitu, kde chlaďák nebo pípu potřebujete a vyberte si zapůjčení přímo od majitelů nebo z půjčoven.


Je proto ideální si je pronajmout. Půjčující není povinen po použití provést údržbu pivního chlazení ve formě propláchnutí a vyčištění, tuto službu zajišťuje poskytovatel a je součástí ceny zapůjčení. Při pronájmu výčepního zařízení a sepsání předávacího protokolu, zákazník zaplatí půjčovné ve stanovené výši a složí zálohu ve.


Specializujeme se na certifikované montáže tažných zařízení a jejich prodej (Bosal, Brink, Westfalia,Oris, HOOK, Galia, Auto-Hak, GDW). V naší nabídce dále najdete nosiče jízdních kol pro uchycení na tažném zařízení. Zabýváme se též opravami a prodejem přívěsů, opravami a výměnou výfuků a svařováním. Nabízíme zapůjčení nádobí, přepravních boxů, tepelných a ohřívacích nádob, výčepního zařízení nebo kávovaru. Je také možnost se domluvit i na pouhém vypůjčení zařízení.


Dále také profesionální zvukovou aparaturu včetně mikrofonů a dataprojektoru. Servis výčepního zařízení. Provádíme záruční i pozáruční opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka.


Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur. Restaurace Novoměstský pivovar je jedinečná restaurace a minipivovar v centru Prahy. Přijďte si vychutnat atmosféru této restaurace v Praze která se specializuje na typicky českou kuchyni - klasická česnečka, svíčková, guláš nebo speciality jako napřiklad konfitovaná kachní stehna, husa nebo pečené sele.


Inzerát Pronájem výčepního zařízení kostka ANTA-MKv okrese Brno-město, cena 180Kč, od Petr na Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения