pátek 14. prosince 2018

Concept ck5000

Multifunkční hrnec, který spojuje dva hlavní trendy ve vaření: moderní, který představují funkce Sous Vide a Slow Cook a tradiční, jako pečení chleba nebo paštiky ve fomě. S jeho pomocí zvládnete přichystat dokonalý kulinářský zážitek. A to jak u vás doma, tak třeba na chalupě. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento hrniec vám skvele poslúži ako fritovací hrniec, parný hrniec, hrniec na varenie ryže, gril a panvica. Tento hrnec vám skvěle poslouží jako fritovací hrnec , parní hrnec , hrnec na vaření rýže , gril a pánev. Multifunkční hrnec značky Concept , který se vzhledem ke své výbavě, velikosti a objemu hodí do středně velkých domácností.


Hrnec zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře.


K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Využijete pohodlné, plně automatické vaření rýže, kterou již nikdy nepřevaříte a nepřipálíte. Multifunkčný hrniec značky Concept , ktorý sa vzhľadom k svojej výbave, veľkosti a objemu hodí do stredne veľkých domácností. Tekintsd meg a termék információit. Můžete ho používat doma i na chatě nebo na chalupě. Funkcie Sous Vide či Slow Cook sa skvele hodia na pečenie chleba alebo prípravu paštét vo forme.


Súčasťou príslušenstva je forma v ktorej môžete upiecť chleba, dezert alebo uvariť paštétu a mriežka na varenie v pare. Pokud máte dotazy, použijte prosím komentáře nebo si přečtěte komentáře, zkušenosti a hodnocení ostatních uživatelů. Prohlédnout si můžete podrobný popis produktu nebo podobné produkty v kategorii Elektrické hrnce. Daudzfunkcionāla plīts, kas apvieno divas nozīmīgākās tendences: moderna, ar funkcijām un Sous Vide tradicionālo, piemēram, maizes vai pīrāgu cepšanai.


Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Posta CeskaPayu SystemDobirka Vítáme Vás na našich aukcích. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží. Funkce Sous Vide či Slow Cook se skvěle hodí k pečení.


A to ako u vás doma, tak aj napríklad na chalupe. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Modern, care reprezintă funcții Sous Vide și se fierbe lent și tradiționale, cum ar fi copt pâine sau plăcinte în Fomei. Rubeziana conceputa special pentru pescuitul crapului, cu materiale de inalta calitate si cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie.


Mon - Fri 6am - 7pm EST. Pool Heater Replacement Parts. Doprava zdarma Výprodej. LCD displej přednastavených programů protiskluzové nožičky Cena vče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения