úterý 18. prosince 2018

Výčep vína

Zapůjčíme a nainstalujeme Vám výčepního zařízení na sudové víno (pro vybrané partnery za daný odběr zdarma). Zvolit můžete výčep jednoduchý nerezový, vhodný do velkých vinoték či restaurací a také do moderního interiéru, anebo “soudek”, který je sice menší, ale skvěle zapadne do interiéru srubu, tradiční dřevěnice, atp. Jako přenosná domácí pípa funguje chytrý zásobník na víno , který představili designéři italského výrobce Albicchiere na veletrhu CES v americkém Las Vegas v minulém měsíci. Přenosná domácí pípa dokáže udržet načatou láhev (přelitou do speciálního vaku) bez zkažení i půl roku.


Dávkovače na lahvové víno OTEVŘÍT DRAHOU LÁHEV VÍNA A UCHOVAT JEJÍ OBSAH AŽ JEDEN MĚSÍC? TO NENÍ VŮBEC ŽÁDNÝ PROBLÉM. Zobrazit všechny články. ERSTVĚ NAČEPOVANÉ NOVINK.


Pipa na víno - hever - 1L. Inzercia - Rastliny, záhrada, Zahradná keramika. Košický kraj Predám túto pipu na víno , hever – sklenenú násosku na ťahanie vína zo sudov, objem:1l. Zdroj úvodní náhledové fotografie: Pixabay. Ačkoli jsou Češi všeobecně považováni za národ náruživých pivařů, ani víno jim rozhodně není cizí.


Výčep vína

Zejména moravské oblasti s obrovskými vinicemi jsou výrobou tohoto slavnostního alkoholického nápoje proslulí. Pípa s chlazením na velké KEG sudy, jejichž obvyklý objem činí 1 a litrů. Výčepní zařízení na menší soudky, které mají nejčastěji objem litrů.


Mobilní výčepní zařízení na plechovky běžného typu, tedy l, l nebo l. V tejto časti sa nachádzajú sudy na nožičkách. Nerezové sudy určené na skladovanie vína a ovocných štiav. S príslušenstvo typ duša môžete sudy použiť aj na kvasenie hroznového muštu alebo ovocného kvasu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chladnička na víno Klarstein Vinsider 35D rafinovaně uskladní až lahví vína.


S velkými dvojitými prosklenými panoramatickými dveřmi působí kalicí chladnička na víno nenuceně a elegantně. Ve spojení s důstojným vzhledem se zařízení uchází o exponované umístění v gastronomických zařízeních, vino. Dřevěné sudy pro zrání vína o objemu 1- 6l.


Dubový barrique sud na víno s dřevěnou pípou. Soudek na víno se hodí pro všechny milovníky vína. Jeho nadčasové starožitné provedení zapůsobí v každém interiéru. Jde také o hezkou dekoraci do bytu.


Přestaňte víno rozlévat z láhve nebo z krabice, začněte ho servírovat jako za. Je to výborná cestovní nejlevnější možná varianta pro bezproblémové točení piva z klasických nerezových keg sudu. Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny. Chlazení piva, stejně jako chlazení vína, určuje výslednou kvalitu nápoje a je tak jednou z nejdůležitějších součástí celého provozu.


Stojany na víno - skvělý způsob jak oživit domácnost a uskladnit sbírku vín. Skladem dřevěné, kovové nebo plastové stojany na víno. Stojan na víno je výborným doplňkem do bytu nebo vinotéky.


Výčep vína

VELKÝ KOŠT VÍN – již 18. Vážení přátelé vína, zveme Vás už po 18-té na významnou společenskou akci a příležitost pro všechny milovníky vín k ochutnávce našeho aktuálního sortimentu jak z Moravy, tak i ze zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения