úterý 11. prosince 2018

Odvaděč kondenzátu komo

Vyrábí se ve všech variantách provedeni E, A, H (podrobněji v katalogovém listě) pro tlak PN1 PN40. Odvad ěč kondenzátu využívá termostatického principu a je navržen, vyroben a zkoušen podle n ěmeckých norem DIN a souvisejících p ředpis ů pro kotle (TRD) a tlakové nádoby (AD). Odvaděče parního kondenzátu Průmyslové armatury.


Katalogový list ke stažení. V kategorii odvaděče kondenzátu najdete v našem katalogu sortiment několika výrobců, jak zahraničních tak tuzemských. Pro správný výběr odvaděče kondenzátu je třeba znát několik parametrů.

Odvaděč kondenzátu s pevně nastavitelnou teplotou využívá principu teplotní roztažnosti kapaliny pro vypouštění kondenzátu při předem stanovené teplotě. Zvonové (hrníčkové) odvaděče. Plavák pomocou jednoduchého mechanizmu otvára alebo zatvára ventil podľa výšky hladiny kondenzátu v odvádzači. Otvorenie je úmerné množstvu kondenzátu , nie je závislé na okamžitých zmenách tlaku. K odvádění vřelého kondenzátu z parního prostoru pomocí plovák.


Výhodou tohoto řešení je snadná demontáž a čištění bez použití speciálního nářadí. V naší nabídce naleznete také odvaděč kondenzátu KOMO. Je možno jej montovat libovolně, obsahuje nastavitelmý tepelný regulátor.


Je odolný vůči zpětnému rázu.

Termodynamické odvaděče parního kondenzátu. Lze jej také použít k odvodnění parních rozvodů a rozdělovačů obsahujících alespoň minimální množství. Nad membránou je umístěna miska s těkavou kapalinou.


V chladném stavu protéká kondenzát pod membránu do výstupních otvorů v těle termické vložky odvaděče. Po zahřátí těkavé kapaliny párou nebo horkým kondenzátem, se tato začne. V nabídce je i široký sortiment náhradních dílů a možnost dodání již nevyráběných odvaděčů z nadnormativních zásob.


Rozsah použití pro PN 40. Možno ich tiež použiť k odvodneniu parných rozvodov a rozdeľovačov obsahujúcich aspoň minimálne množstvo kondenzátu. Nie sú vhodné k odvodneniu rozvodov prehriatej pary. Výhodou tohto riešenia je ľahká demontáž a čistenie bez použitia špeciálneho náradia.


V telese odvádzača je priamo zabudovaný filter na. Advanced features of this website require that you enable JavaScript in your browser. KOMO pre Slovenskú republiku.


Návod na čistění a kontrolu odvaděčů parního kondenzátu K5MP a K5MPZ. Vyrába sa vo všetkých variantách prevedení E,A,H (viz. vyhotovenia) pre tlak PN1 PN4 PN63. Bimetalický odvaděč kondenzátu 1a 143.


Závitový odvaděč kondenzátu SK61: Termostatický odvaděč kondenzátu TKK42. ODVADĚČ KONDENZÁTU - IPU Armatury, sro. UNA 2 2 - IPU Armatury, sro.

Separátory vody se používají k odstředivému a nárazovému odloučení kapek a drobných nečistot z páry a stlačeného vzduchu. K separátoru je vždy nutno instalovat termodynamický odvaděč. Samočinný orgán sloužící k automatickém.


Dodáváme parní a plynové turbíny do výkonu MW, odvaděče kondenzátu , chladiče páry, regulační ventily, by-passové stanice, parní ventily a klapky, olejové systémy, potrubní systémy a zařízení pro měření a diagnostiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения