pondělí 10. prosince 2018

Parní mop vileda

Parní mop vileda

Díky své nízké hmotnosti kilogramů a slušné aerodynamice zvládne jeho obsluhu i osoba na vozíku. Pára je dostatečně silná natolik, aby se vypořádala s hodně znečištěnou podlahou a spárami. Parní mop s kabelem uklízí vaši podlahu za pomocí horké páry. K čištění stačí pouze čistá voda bez chemikálií.


Parní mop vileda

Revoluční metoda úklidu horkou parou odstraní až 9 bakterií z podlahy. Inzerát Mop parní VILEDA STEAM II v okrese Praha-zápa cena 700Kč, od Mirekna Sbazar. Popis: Na prodej Mop parní VILEDA STEAM II, je v zánovním velice pěkném, plně funkčním stavu. Spray mops are perfect for use on tiles hardwood and laminate floors, and work by carrying a smaller amount of cleaning flui which is sprayed directly onto the floor in front of the mop head. With microfiber mop heads, self.


Tento typ mopu má častěji lepší parametry než mop 2v1. Má vyšší výkon a tedy i vyšší savost, má také. Zahubí až 9 bakterií a virů. Free Shipping Available.


K úklidu využívá horkou páru a to bez potřeby použití. Při pravidelném uklízení udržuje domácnost čistou, ale spáry úplně dokonale vyčistit nedokáže. Oceňuji, že se do něho nepoužívá žádný. The advantage of this mop and bucket over others is that the bucket has a easy wring facility - basically you stick the mop in the bucket, depress the pedal a couple of times, and the mop head is dry. The only point I would make is that due to this easy wring facility, the bucket is quite large, and definitely one of the largest I have ever.


FREE Delivery by Amazon. Mop má extra širokou mycí hlavici v délce cm. Po zapnutí se zahřeje v průběhu sekund. Množství páry se nastavuje dle potřeby.


Parní mop vileda

Bez potřeby použití chemikálií, postačí čistá voda. Trojúhelníkový tvar pro snadný úklid v rozích. Vileda UltraMax Flat Mop and Bucket Se. Obsahuje vysoce absorpční mycí návlek z mikrovlákna a speciální nástavec na koberce. The power of steam combined with the superior cleaning quality of the microfibre.


Buy Mop for vileda on eBay. Postačí vám čistá voda, k úklidu již nepotřebujete žádné chemikálie. Chráníte tak nejen své podlahy, ale i životní prostředí. Rychlé zahřátí během sekund a možnost nastavení množství páry jsou vlastnosti, které vás potěší. Provozní doba činí - 28.


Parní mop vileda

V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslá. První plochý mop , se ždímacím rotačním košem. Odlikuje ga izjemna moč pare, ki uniči do kar 9 bakterij (testirano na bakteriji E.coli). Its super absorbent sponge features grooves for efficient cleaning and a white non-scratch scourer for tackling stubborn dirt, great for cleaning tiles and vinyl. Přístroj je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a koberce.


Velký výběr Parní čističe a příslušenství naleznete online na OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения