pondělí 17. prosince 2018

Kondenzační jímka 150

Výpusť kondenzátu - kondenzační jímka Ø 1mm - k odtékání nahromaděného kondenzátu, který vzniká srážením vody uvnitř potrubí. Slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu (vlhkost, pára), který vzniká srážením vody uvnitř potrubí. Je zapotřebí všude tam, kde vzniká přechod teplého a studeného vzduchu. Kondenzační jímka Ø 1mm. Její úlohou je především u tuhých paliv zachycení vzniklých sazí, které se násl.


Základní charakteristika: DN 1mm tloušťka stěny mm třída 1. C umožňuje podtlakový provoz Součást jednovrstvého komínového systému, vhodné využít pro rekonstrukci stávajíc. Kouřovody 1v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Komínová kondenzační jímka , ø 150mm, tl. Univerzální výpusť kondenzátu - kondenzační jímka Ø 125- 1-1mm - k odtékání. Především proto, aby nedošlo ke škodám na el. WK 3kondenzátní jímka - kondenzační jímka nerez kouřovod.


Porovnání cen vkp 1vypust kondenzatu. Hodnocení produktu:. V případě požadavku zajišťuje odvod kondenzátu bočním vývodem. Vnější průměr dle zvoleného průměru. Prvky se zasunutím do sebe zkracují o 60mm.


Materiál nerezová ocel 1. Teplotní odolnost 600°C. Elektro Palouček Vám nabízí elektromateriál, ventilátory a svítidla v širokém sortimentu a za skvělé ceny. Tento komínový systém je vhodný především pro přestavby a rekonstrukce stávajících komínů.


Nerezové kvalitní pevné komínové vložky. Stejně tak se hodí pro stavbu nových individuálních komínů za použití běžných stavebních materiálu nebo dílů, jako jsou například komínové tvárnice různých výrobců. AT 1Odbočka jednoduchá (T-kus) 08.


VR1Větrací mřížka kruhová, bílá: 10. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Plastové potrubí A150-35: 09. Detailní popis produktu.


Jímka vypouštění kondenzátu – koncový díl, ve kterém se zachytávají produkty kondenzace, vzniklé při provozu komínové soustavy. Jímka má dlouhodobou životnost, její montáž je jednoduchá, bez použití složitého nářadí (spoje se do sebe jednoduše nastrčí). Jímka slouží k odtékání nahromaděného kondenzátu (vlhkost, páry, teplotní rozdíl) vznikajícím srážením vody uvnitř potrubí. Tvoří nosnou část vnitřní spalinové cesty a také řeší případný odvod kondenzátu. Vyrobena z vysoce hutněného betonu, variantně z keramiky.


Ve středu dna je osazena trubičkou pro odvod kondenzátu (u betonové) a připojení na kanalizaci. Při použití na tuhá paliva, kdy kondenzát jako takový. Dostupnost: Skladem Katalogové číslo: S5KD150.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения