středa 19. prosince 2018

Paramo erosb bezpečnostní list

Paramo erosb bezpečnostní list

Skladování: Skladovat v těsně uzavřených obalech na místech chráněných proti dešti, prachu, horku a jiným povětrnostním vlivům. Doporučená teplota pro skladování je °C až °C. Toxikologické informační středisko v Praze, tel. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. REACH), ve znění nařízení komise (EU) č. Název výrobku: Topné oleje extra lehké TOEL-N, TOEL-V Datum vydání: 1. Nebyly nalezeny žádné výsledky odpovídající zadanému hledání.


Paramo erosb bezpečnostní list

Jsou slova v dotazu zadána správně? Zkuste použít synonyma. Tento výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle CLP, viz bezpečnostní list. Oleji řady PARAMO CLP lze řešit řadu aplikací, kde byly dosud nouzově používány oleje automobilové převodové, oleje trvanlivé kompresorové aj.


PARAMO Rodpovídá viskozitní třídě pro průmyslové oleje ISO VG 1a je určen k mazání dvoustupňových rotačních vývěv. Pro malé vakuum (do 1Pa, tj. mbar) a neagresivní plyny. MOGUL - pro ty, které si hýčkáme, chceme to nejlepší. Registrovaný zákazník získá slevu na celý sortiment zboží. Koncentrát ERO SB se používá koncentraci 6-, pro broušení 3-.


Používá se také jako těžko hořlavá tlaková kapalina typu HFAE pro hydrostatické mechanismy v koncentraci 2-. Bezpečnostní listy zpracované v souladu s Přílohou II tohoto Nařízení jsou zákazníkovi k. TRINS (Transportní informační a nehodový systém) tel. Expozice vdechováníV případě nadýchání aerosolu přemístit postiženého na čerstvý vzduch. Akciová společnost PARAMO je s více než stodvacetipětiletou tradicí výroby výkonných mazacích olejů neodmyslitelně spjata s historií olejů značky MOGUL.


Značka MOGUL se za dlouhá léta, kdy se s ní zákazníci na našem trhu setkávají, stala v českých zemích synonymem pro slovo olej. Fyzikální a chemické vlastnosti přípravku 9. PopisJe velice stabilní plně minerální obráběcí kapalina určená zejména pro obrábění na univerzálních obráběcích strojích. Její výrazný mazací účinek nachází uplatnění při obrábění lehkých slitin, špatně obrobitelných ocelí a slitin barevných kovů. EKOLUBE ERO SB podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Přípravu obráběcí kapaliny je nutné provádět tak, aby byl emulgační olej za stálého míchání přiléván do vody, ne opačně).


Emulgační ropné oleje PARAMO ERO-SB , jsou směsi ropných olejových frakcí, emulgátorů, inhibitorů koroze a biocidů proti předčasnému mikrobiálnímu rozkladu. Nebezpečí pro lidské zdraví Při požití a následném zvracení se může přípravek dostat do plic a vyvolat jejich poškození. Místně odmašťují a dráždí pokožku.


Klasifikace dle zákona č. Osoba odpovědná za BL: Ladislava Víchová, ladislava. Dbejte doporučeníkonkrétníhovýrobcerukavicpřivýběruvhodnétloušťky,materiáluapropustnosti. Používejtevhodnéochrannékrémynapokožku,tybyvšaknemělybýtaplikovány,pokudjiždošlokexpozici. Omezování expozice: Dodržování obecných bezpečnostních a hygienických opatení, nejíst, nepít, nekouř řit. Pro obrábění s přesně definovanou geometrií nástroje (soustružení,frézování,vrtání, řezání a broušení).


Telefonní čísla pro mimořádné situace: Dispečink PARAMO, a. Ekologické informace o přípravku 12. Ekotoxicita: Akutní toxicita pro vodní prostředí: Nestanoveno, neuvádí se. Toxicita pro půdní organismy: Nestanoveno.


Mobilita: Neočekává se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения