pondělí 3. prosince 2018

Chladící zařízení do skladu

Mrazící a chladící sklady StoxFrost je společnost, která se zaměřuje na skladování Vašich potravin či jiných prostředků v mrazácích a chladničkách. Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. Studená pitná voda je při průchodu deskovým výměníkem ohřátá na cca 80°C a obvykle je jímána do zásobníku horké vody. Tento jediný systém nepotřebuje žádné aktivní zařízení. Chladicí systémy pro chlazení tanků.


Vyrábíme a dodáváme chladící zařízení do potravinářských, chemických, nápojových i farmaceutických průmyslů. Chladící agregáty a chlazení kapalin. Dodáváme kondenzační a kompresorové chladicí agregáty, které své uplatnění najdou hlavně v potravinářství.


Přijďte si je poslechnout na některý z jarních seminářů organizovaných společností Kovoslužba OTS, a. Stojanov ze Svazu chladicí a klimatizační techniky a během jeho přednášky budete mít možnost se zeptat na vše, co vás zajímá. Regály do kuchyňě a skladu. Nerezové skladové regály různých nosností, velikostí s jakýmkoliv množstvím polic jsou často vyhledávanou položkou našeho e–shopu.


V naší nabídce najdete nerezové regály plné, perforované a také roštové. Nejpraktičtější skladovací nábytek jsou otevřené regály. Skladování v chladu dokáže snížit celkové ztráty ovoce a zeleniny o - ve srovnání s běžným skladováním.


Při výběru chladícího zařízení je nutné přesně specifikovat druh ovoce a zeleniny, který bude ve skladu uchováván. Vždy je třeba zvolit tu nejnižší teplotu, kterou. Tyto chladící jednotky s regulací výkonu se používají nejčastěji jako zdroj chladu pro průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí sklady, potravinářský a zpracovatelský průmysl, průmyslové aplikace nebo pro chlazení výrobních a technologických prostor.


VZT, kompletní řešení dodávek strojoven chlazení. Používáme chladicí zařízení integrované do ventilačního systému: speciální výměníky tepla pro sklady zeleniny od předních zahraničních výrobců. Veškeré chladící a mrazící zařízení mají nemalý ekonomický ale i hygienický význam, zabezpečují produkty před zkažením. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Nabízíme gastro zařízení , nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


Internetový prodej s gastro technikou a příslušenstvím. Vážení zákazníci, s ohledem na situaci kolem koronaviru COVID-a nařízení vlády, není do odvolání možný osobní odběr objednaného zboží v našem skladu v Úžicích. Zákaznická linka, objednávky zboží a jeho expedice nejsou nijak omezeny.


OKBH do Nemocnice Český Krumlov, a. Dále můžeme chladící vitríny dělit podle tvaru na vany, truhly, regály a také dle účelu, zda se jedná o chladící vitríny pro velkoobcho maloobcho cukrárny či restauračního zařízení. Výhodou chladicí vitríny. Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. Evidenční kniha chladicího zařízení podle § se zavede do užívání nejpozději do měsíců ode dne nabytí účinnosti tohoto nařízení nebo při uvádění chladírenského zařízení do provozu.


Toto nařízení nabývá účinnosti dnem 1. Produkty s označením Zboží české značky Šťastný domov jsou precizně zpracovány a ručíme za jejich kvalitu. Veškeré ložní povlečení, prostěradla, deky, doplňky i dekorace, ručníky a osušky, které si můžete koupit na našem e-shopu jsou pečlivě vybírány s ohledem na praktičnost, vysokou užitkovost, skvělou cenu a jedinečný design. Zařízení a systémy pro chlazení mladiny, vody, nádrží. Jak fungují chladící agregáty? Prozradíme Vám i to, jaké typy agregátů trh nabízí.


Přesouvá a vyměňuje teplotu, tedy energii. Vybírejte si Výčepní zařízení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sekce chladících vitrín nabízí mnoho vitrín pro různé příležitosti, které splňují nejvyšší hygienické požadavky.


Najdete tady na výšku stojící prosklené skříně, ale i prodejní pulty a další podobné spotřebiče pro profesionální gastro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения