pátek 7. prosince 2018

Moulinex masterchef 750 duotronic náhradní díly

Moulinex Odacio kolečko pohonu mixeru. Masterchef 65 7Kuchyňské roboty. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Nádobka mixeru nemá 1 těsnost, unašeč nože a struhadel se netočí, pravděpodobně bude opotřebované ozubené kolečko unašeče uvnitř.


Motor točí, tlačítka fungují, příslušenství je zachovalé. Doprava, předání viz mé ostatní inzeráty,i jedno. V katalogu nemáme podrobnější informace o moulinex 7masterchef.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. I would like to use one of the attachments for grating potatoes for latkes.


I have used the discs but they shred the potatoes instead of grating. It might be a ricer attachment and I. Kuchyňský robot moulinex , funkční motor i příslušenství, polámala se mísa a víko, metla zkřivená, ale pořád funguje, vše lze dokoupit jako nové příslušenství. Prodávám v tomto stavu a nebo na náhradní díly. Jihlava nebo Luka nad Jihlavou - rychlo.


MOULINEX Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. MASTERCHEF - A0MIXER BLENDER - A24 A24 A27 A53 A53 A53 A71 A72 A72 AR4 AT2 AT3 AV9 AXMOULINETTE - A32 A39 ARMASTERCHEF - A88 A8MASTERCHEF 5- AXMASTERCHEF 6- AAMASTERCHEF 7- AA79. Náhradní díly chladničky Koše. Struhadlo H (hrubé plátky) Robot AAT5SOvatio i DFC.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Kuchyňské roboty bazar: Robot MOULINEX. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aukce 9Kč s dopravou 9Kč. Robot disponuje emulzním diskem, hranolkovačem, masomlýnkem a lisem na citrusy.


Není pro něj problém hnětení ani strouhání. Zrušeno výrobcem Zrušeno výrobcem. Doprava ČR od Kč U tohoto produktu můžete v košíku zvolit výhodnější dopravu. Tefal tyčový mixér - náhradní díly. Metla 15-Sekací nádoba s víkem 20-Celek 29-Samotná ponorná tyč už není.


Váš nový inzertní server, který je tu pro Vás zcela zdarma. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения