pátek 21. prosince 2018

Dekorační sudy

Vzhledem k tomu, že se sortiment této kategorie stále obměňuje, jsou fotografie použitých sudů pouze orientační. Nábytek a designové doplňky ze sudů, dekorační sudy , barrique dřevo na grilování. Prodám francouzské barrique sudy na dekorační účely vhodné na stolky pro kuřáky, degustace, květináče. V naší firmě pak sudy obrousíme od vinných skvrn, zkontrolujeme zda neutrpěly nějaké poškození při přepravě.


Dekorační sudy

Pokud se některé sudy do té doby neprodají, vyřazujeme je na dekorační účely. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our ochrana osobních údajů. Po dlouhá léta sloužily sudy jen jako nádoby na uskladnění vín a jejich přepravu.


Barik (Barrique) je dubový sud o obsahu asi 2l, který se používá k vyzrávání vín. Depot na sudy 2l, sudy - Prodloužená záruka na let. Depoty s integrovanou záchytnou vanou a pozinkovaným roštem.


Název „plastové koupací sudy “ je mimo rámec našeho pohledu na výrobu dřevěných sudů. Základem je dřevo a pocitový zážitek, kdy máte možnost si užívat dotek dřeva. Přirovnal bych to zda budete chtít stavět z betonu, z cihel nebo ze dřeva.


Nyní řeším poptávku koupacího sudu z plastu. Klient nechce plastovou. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Můžu udělat i vaše logo a využít jako prezentace na degustacích, koštech, různé akce, krásný doplňěk do vinoték ale taky do bytů, domů či zahrad. Různé další dekorační předměty vyrobené z originálních barrique sudů. Originální barikový sud na červené víno pocházející z Francie. Po třech použitích jsou tyto sudy vyřazovány a poté repasovány do výsledné podoby.


Tento dekorační sud poslouží skvěle jako odkládací nebo prezentační stolek, který se bude vyjímat takřka na všech místech s vinnou tématikou a doslova rozzáří vaši prodejnu, vinný sklep nebo domácnost. Dubové sudy typu barrique, které slouží jako dekorace do prostorů s vinnou tématikou. Vše je ruční práce a každý kus originál.


Dekorační sudy

Francouzské barrique sudy 2lit, vhodné na dekoraci jakékoliv množství ihned k odběru celoročně v Břeclavi. Zajistím dopravu po celé EU. Sudy taky na víno po plnění, nebo repasované - vhodné na bílé vína nebo pálenku, ošetřené ihned připravené na další plní. Jsme oficiální prodejci ne překupníci.


Pomohou třeba i vaším zvířecím miláčkům v orientaci, kde ještě smí provádět své roštˇárny. Zahradní ploty jsou vyrobeny z kvalitního plastu, který odolá mrazu i nepříznivému počasí. Při objednávce keramických sudů na zelí (jeden a více) musí být vytvořena samostatná objednávka na každý kus samostatně a zvolená příslušná platba. Poštovné a balné: 30- Kč.


Vyrábíme i na zakázku víka na sudy na zelí různých rozměrů. Pro další informace můžete volat na tel. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Pro montáž kohoutu je nutno. Repasovaný barrique sud pro plnění vínem. Tyto sudy byly ovšem rozebrány, vyfrézovány, nově vypáleny a složeny do původního stavu, aby mohly dále sloužit. Barrique sudy 225l se po třetím plnění běžně vyřazují. Sudy jsou jako nové a ve velice dobré kondici.


Dubové sudy a škopky na zelí, maso a okurky Samostatné pípy a ventily VÍNO, MEDOVINA, DESTILÁTY. Dubový sud s logem Jack Daniels (nejedná se o su ve kterém ležela whisky Jack Daniels). Jde o originální barikový sud na červené víno pocházející ze Španělska.


Logo Jack Daniels je poté naneseno na sud speciální šablonou. Sud je vhodný jako dekorace nebo pro reklamní účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения