úterý 18. prosince 2018

Plastové sudy na vodu 1000l

Oceľová klietka a paleta IBC nádrže na vodu je po kontrole technického stavu. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. IBC kontajnery, nádrže na vodu , IBC príslušenstvo, plastové sudy , kompletný sortimentu pre skladovanie, čerpanie a výdaj nafty, benzínu a olejov. Sudy na vodu v e-shope HORNBACH.


Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu , zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod.


Klasické řešení na kapaliny. Použité IBC KONTEJNERY je možno odebrat pouze osobně na skladu Třebíč! Výhoda IBC kontejneru spočívá v relativně nízké pořizovací ceně, v možnosti opakovaného použití a ve snadné manipulovatelnosti.


Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např. Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Dekorativní nádoba na dešťovou vodu Svelte má stylový design, přičemž díky své barvě nebude na Vaší zahradě nijak rušivá. Má malý půdorys, takže zabere jen minimum místa, přitom nabízí velký objem. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu.


Díky nepřilnavému povrchu. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Plastové sudy jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Pro montáž kohoutu je nutno. Denně k odběrům až kusů. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.


Tento materiál dlouhodobě odolává venkovním vlivům včetně UV záření. Nové a použité sudy a ostatní druhy plastových nádob na skladování a přepravu tekutin, sypkých a kusových materiálů v průmyslu, zemědělství, v domácnostech a zahrádkářství. Použití sudů zejména na kvas, rmut, víno, vodu , obilí, granule pro zvířata, odpady všeho druhu a hnojiva.


Používa sa na skladovanie pitnej vody alebo úžitkovej vody. Nádoby na pitnú vodu pre všestranné použitie. Dá sa využiť ako zberná nádrž alebo na využitie dažďovej vody. Plastové prepravky – europrepravky, KLT a iné, plastové palety a paletové boxy, regálové systémy, IBC kontajnery, plastové sudy a vedrá, či vybavenie pre ekologické skladovanie a nakladania s odpadmi a ropnými produktami tvoria základný sortiment ponúkaný spoločnosťou PRIMUS spol. Nabízíme vám sudy plechové, plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny.


Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG. Plastový sud 50L, plastové sudy na kvas, 1xpouzité Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения