čtvrtek 15. června 2017

Domácí lučina z hollandie

Napadlo vás někdy, že si můžete doma snadno připravit čerstvý sýr? Postačí vám k tomu jen kvalitní jogurt a jemné plátýnko. Aby byl sýr ještě lahodnější, přidáváme navíc smetanu, čerstvé bylinky a koření. Tam všude se dá využít domácí lučina. Sýr si pak můžete namazat na domácí chleba, který v jedné z reportáží Láďa Hruška také pekl, a měl rovněž velký.


Recept na domácí lučinu (Doba přípravy: hodin). To, co zůstane nahoře, je lučina. Lučinu , vyzkoušela jsem a opravdu lahůdka. Jednoduchý recept na výborný. Tématické fráze: domácí lučina domácí lučina z jogurtu domácí lučina recept recept na domácí sýr lučina domácí lučina z tvarohu výroba domácí lučiny lučina z jogurtu recept na domaci lucinu lučina recept domácí sýr lučina top recepty domácí lučina lučina domácí lučina vyroba luciny recept na lučinu.


Ať už samotná jen tak na chlebík, s bylinkami, s česnekem, jako základ do všemožných pomazánek, nebo i na sladko, s ovocem, do různých dortových kremů a dokonce i místo šlehačky do těstovin či kuskusu. O tom, že je to absolutně jednoduché a velmi výrazně levnější než z obchodu, to už se myslím u svých receptů ani. Domácí lučina - recept: Vše smícháme a dáme do cedníku s plátnem. Necháme do druhého dne okapat.


Poté dochutíme dle chuti. U některých vás jednoduchost přípravy překvapí natolik, že si budete říkat, proč jste to tak nedělali už dřív a kupovali zbytečně drahé výrobky. Navíc si je můžete ochutit tak, jak máte rádi. Jedním z takových příkladů je i domácí smetanový sýr na způsob Lučiny.


Napsal admin Jako dítě jsem nejedla nic, co se podobalo tvarohu či hustému jogurtu…. Lučině a postupně její obliba u mne stoupala …. Lučina doma, dostala jsem se na vrchol mé vášně k. Tématické fráze: domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv domácí lučina lučina z jogurtu a šlehačky domácí lučina z jogurtu domácí výroba lučiny lučina výroba lučiny z jogurtu a šlehačky výroba lučiny bezkonkurenční domácí lučina lučina recept jak vyrobit lučinu lučina z jogurtů doma. V misce si pečlivě smícháme jogurty s kysankou, osolíme. Překryjeme cípy, přikryjeme poklicí a dáme do lednice na - hodin vykapávat.


Vynikající domácí LUČINA. Připravíte ji z bílého jogurtu, zakysané smetany a soli. Pilotní díl našeho kulinářského běhu jsem se rozhodl věnovat domácí lučině z jednoduchého důvodu - došla mi zásoba. Takže sem si připravil něco dobrého k sně.


Sýr lučina má zdravý základ vzhledem k ingrediencím, z kterých je podomácku vyroben. Přidanou hodnotu můžeme spatřit v tom, že je sýr velmi snadno a rychle vyrobený, když nebudeme brát v úvahu, že si na něj za pasivní účasti musíme jeden den počkat. Domácí houstičky recepty, které budete milovat. V našem seriálu, ve kterém si doma vyrábíme mléčné produkty, jsme už vyráběli mascarpone, máslo i jogurty.


A zjistili jsme, že zatímco mascarpone a máslo se nevyplatí, domácí jogurty se naopak finančně zhodnotí mnohonásobně. A finančně se vyplatí také domácí lučina. Jen nepoužívejte trvanlivé a odtučněné, radí Smolová.


Kdo vyrábí sýr z trvanlivého mléka, měl by v průběhu výroby dodat chlorid vápenatý, ten se během pasterizace vysráží, při výrobě sýru ale zvyšuje sýřitelnost mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения