čtvrtek 29. června 2017

Nápojová láhev s kohoutkem

Kovový klip na upevnění víčka. Je vhodná na přípravu party bowle, ovocných šťáv nebo limonád. Skleněná láhev s kohoutkem je skvělá při organizování jakékoliv oslavy.


Skládací láhev Vapur se dá složit do tak malého tvaru, že jí v pohodě dáte do kapsy kalhot, nebo si jí můžete pomocí karabinky připevnit na baťoh, nebo kabelku. Protože je láhev určena k opakovanému použití je vyrobena z kvalitního plastu, který neuvolňuje toxické látky a proto nezapáchá a ani neškodí zdraví. Skleněná lahev s kohoutkem na podstavci je vhodná nádoba na ovocné šťávy či jiné studené tekutiny.

Zde se nacházíte: Heureka. Nápojová láhev - široké hrdlo 1l. Porovnání cen lahve na napoje s kohoutkem ,. Díky širokému plnícímu otvoru je vkládání a vybírání ovoce i mytí.


Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma. Termosky, lahve, 1 reklamní předměty. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku.


Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním.

Džbán skleněný s kohoutkem na vypouštění tekutiny je vhodný na různé party bowle, ovocné šťávy, limonády. S objemem až l se stáčecím kohoutkemvrchní otvor s pokličkou se silikonovým těsněnímSkleněný zásobník na nápoje s kohoutkem je ideální k přípravě domácích limonád nebo originálních party bowle. Jednoplášťová hliníková nápojová láhev s. Ideální uchycení v kombinaci s držákem láhve na tekutiny. Zásobník není vhodný pro horké tekutiny! Podobné fráze na Sleviste.


TERMO láhev s pítkem 260ml Popis: Bezpečná láhev vyrobená 1 bez plastových částí. Prodám nápojovou láhev s kohoutkem litru na vodu, šťávy atd. Pro uchycení na zeď je dodáván držák.


EH Excellent Houseware Dávkovač nápojů KAKTUS l. Vlastnosti produktu: skleněný dávkovač nápojů s kohoutkem a víkem, vysoce kvalitní, silné sklo, těsné víčko a kohoutek, atraktivní téma kaktus, zásobník na nápoje ideální pro domácnost, spíž nebo v. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Vyhovuje vám skleněná láhev s víčkem a brčkem, nebo jen obyčejná láhev s patentním uzávěrem? V nabídce najdete i klasickou skleněnou láhev s korkovou zátkou. Vybrat si můžete také sklenici na nápoj s kohoutkem v různých velikostech nejen k domácímu použití. Skvěle se hodí třeba na zahradu nebo na chatu.


V současné době musí být vaše láhev s vodou nejen funkční, ale musí také být módní. Moderní kovový styl dává této láhvi jedinečný, elegantní vzhled.

Pro menší děti bude praktická dětská láhev s brčkem, starší ocení klasický šroubovací uzávěr nebo láhev se sítkem na ovoce. Zdravé láhve pro pro děti do školy můžete vybírat z mnoha druhů v kolekci bisfree láhví. Láhev od ASOBU - Flavor U See má vše.


Chybí vám láhev na kolo nebo třeba do fitcentra? Luxusní dárková láhev na alkohol - DŘEVĚNÉ AUTO S CISTERNOU - PRAHA HRADČANY DŘEVĚNÉ AUTO S CISTERNOU A PÍSKOVANÝM MOTIVEM PRAHY HRADČAN. Dodáváno v dárkovém balení.


Krásný, originální dárek. Slouží k přípravě horkých i studených nápojů díky unikátnímu vyjímatelnému ŠEJRK sítku, které se umístí do víčka. ZDRAVÁ LAHEV ŠEJKR je transparentní s vyznačenou měrkou.


Dokonale těsní, je vhodná do myčky i ledničky. Lahve s objemem až l. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения