úterý 13. června 2017

Papírové krabice s víkem

Papírové krabice s víkem

Dochází vám kartonové krabice ? Kvalitní lepenkové boxy s doručením do hodin. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?


Papírové krabice s víkem

Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic.


Nabízíme kartonové obaly a krabice všech konstrukcí dle katalogu FEFCO nebo individuální řešení obalů na míru. Vyrobena z kvalitní bílo-šedé papírové strojní lepenky. Dodáváme v rozloženém stavu.


Papírové krabice s víkem

Nabízíme Vám papírové krabice s víkem ve velmi kvalitní povrchové úpravě. Ve víku krabice je vložena pevná transparentní fólie. Krabice dodáváme obvykle v rozloženém stavu, případně Vám je můžeme dodat sestavené. Při větším odběru využijte zajímavé množstevní slevy.


Kartonové krabice s víkem , které je samostatné – díky tomu nemusíte tyto krabice používat jen jako klasický přepravní obal. Jejich rozměry, stejně jako pohodlné otevírání a uzavírání, vybízí k používání této krabice spíše jako úložné krabice s víkem. Díky své výšce je krabice s víkem skladná a můžete. Dárková papírová krabice s okénkem M SESTAVENÁ. V této kategorii Krabice , papírové krabice , krabice s víkem , dárkové krabice , krabice - sety nabízíme dárkové krabice v širokém sortimentu.


Papírové krabice s víkem

Jsou zde dárkové krabice jednotlivé a dárkové krabice v setu a dárkové krabice skládací. Výhodou je praktické odnímatelné víko, díky kterému lze krabici jednoduše otevřít a zase uzavřít, aniž byste ji porušili. U nás si zkrátka vyberete, ať už potřebujete papírové krabice na pizzu či zákusky, krabice na stěhování, klopové krabice , krabice na distribuci výrobků, spotřebičů a další. To vše s možností pětibarevného potisku.


Nebojte se zeptat na ty pravé pro vás. Najdete u nás papírové krabice s víkem za TOP ceny nebo papírové krabice s víkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si papírové krabice s víkem , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. IKEA - SAMLA, Krabice s víkem , transparentní, Krabice je z průhledného plastu, takže vždy snadno a rychle najdete to, co hledáte.


Víko chrání obsah krabice a zároveň umožňuje postavit krabice na sebe. Doporučeno pouze pro vnitřní použití. V Packhelp vyrábíme papírové krabice s víkem vhodné pro firmy, které svým zákazníkům produkty zasílají a chtějí jim nabídnout skutečně kvalitní a vizuálně atraktivní balení.


Víme, jak je důležité mít spolehlivého partnera, který bude balení dodávat a kontrolovat jeho. Díky plochému tvaru šetří skladový prostor. Ideální na kosmetiku, šperky i drobné oblečení.


Compactor vám pomůže s organizací domácnosti hravě a rychle. Speciálně navržená pro maloobchodní prodej. Skvělá jako elegantní dárek. Papírová krabice s víkem. Během otevírání krabice narůstá očekávání a radost z rozbalování.


Na výběr jsou dvě varianty – bílá a přírodní kraft – otestujte. V naší nabídce nechybí ani další kartonové obaly - krabice na počítače nebo notebooky, šatní boxy, ve kterých je možné přepravovat oblečení pověšené na ramínku. Dále můžete vybírat také krabice na víno, dortové krabice , kromě stálé nabídky dokážeme sehnat i jiné velikosti, nebo i barvy krabic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения